sylar 3 Opublikowano 10 Listopada 2012 Dobra wrzucam zdjęcia moich fajerwerków na tegorocznego sylwka 2012/2013 Pierdoły, dzieciaki zadowolone Kostki:To szare na Manilii to 6xPurple Tail połączone w 1 dużą kostke a tutaj fotki jak to łączyłem: No to ten tego, miłego sylwka wszystkim Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 11 Listopada 2012 Jestem ciekaw jak te połączenie Ci wypali, chodzi mi szczególnie o efekt. Ogólnie rzecz biorąc dobre zakupy zrobiłeś, trochę zabawy, trochę kostek i jest GIT Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 11 Listopada 2012 Dobry stuff jest konkret też jestem ciekawy jak wyjdzie purple tail tak połączone ...10/10 zapraszam do mnieendriu123457 Cytuj
sylar 3 Autor Opublikowano 11 Listopada 2012 Na finał leci kolejność:Manila Kreta JW1000Ale to jeszcze może się zmienićTa połączona kostka poleci gdzięś w środku najpierw te najmniejsze.Kolejność będzie raczej taka:Gwizdki + trolleZielona koronaCzerwony błysk i srebrny kokonGwiezdny wirZłota strzelająca wierzbaNiebieska DaliaJW90Tu chyba odpale tą łączoną kostkęBurza i deszczPodwójna rozetaPoland styleSongManilaKretaJW1000 Cytuj
Grandzik 0 Opublikowano 11 Listopada 2012 no ciekawie się zapowiada.. w tym roku na pewno nie (zaplanowany stuff i ograniczony budżet), ale w przyszłym pobawię się w łączenie efektów P.S. wrzuć nagranie z połączonej kostki Cytuj
sylar 3 Autor Opublikowano 13 Listopada 2012 Nie wiem czy będę nagrywał ale napewno zdam relacje jak nie wyjdzie to nie i już Cytuj
wrestling242 0 Opublikowano 13 Listopada 2012 po co nagrywać lepiej swobodnie sobie odpalać a nie z kamerą latać pamiętając że fajerwerki nie są fotogieniczne i na żywo jest całkowicie inny efekt Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 20 Listopada 2012 Dużo zabawy , dużo efektów bardzo zacny stuff Ile dałeś za całość ? 10/10 Cytuj
sylar 3 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 Nie jestem w stanie podać dokładnej ceny, ale z tego co pamiętam to tak w okolicach 700-800 zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi