Skocz do zawartości

[mpiwowski] - Stuff 2012/2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HA ! Część z was pewnie nie spodziewałaby się tematu ode mnie, no ale nie zaszkodzi zrobić. :)

1 część zakupów:

JW407 The Legend (Jorge) - 49sh 30mm
TXB308 Graffitti (Triplex) - 36sh 30mm
GWM5036 Brave Warrior (Maxsem) - 49sh 30mm

Fotki może będą jutro.

Opublikowano

Ładnie się zapowiada. A co planujesz poza tym ? :) Jestem odważny napisałem pierwszy :D

JacuQM

Opublikowano

No widać idziesz w największy kaliber (NWP)
Ciekawe całe forum pewnie co pokażesz po tym małym zamówieniu ( jak na ciebie )

Opublikowano

Kurde chciałem być pierwszy w tym historycznym dzienniku ale jakiś gorący odgrzany schab mnie wyprzedził.

Opublikowano
  W dniu 12.11.2012 o 19:12, JacuQM napisał(a):

Ładnie się zapowiada. A co planujesz poza tym ? :) Jestem odważny napisałem pierwszy :D

JacuQM

Zobaczymy

Od razu zapowiadam, że będzie odpalane pojedynczo bo na pokaz nie uzbiera się aż tyle by się to ładnie skomponowało.
Opublikowano
  W dniu 12.11.2012 o 19:15, mpiwowski napisał(a):

Zobaczymy

Od razu zapowiadam, że będzie odpalane pojedynczo bo na pokaz nie uzbiera się aż tyle by się to ładnie skomponowało.

UUUUUUUUUUUU to nie dobrze mpi :P
Opublikowano
  W dniu 12.11.2012 o 19:18, ckpmartini napisał(a):

UUUUUUUUUUUU to nie dobrze mpi :P

Teraz zwykłe strzelanki odpalane po kolei nawet jakby to byl pokaz, szału nie dają. Potrzebuje z 500 kanałów w systemach to może się dogadamy. :P
Opublikowano

Masz wymagania nie z tej ziemi :D Ale pojedyńcze odpalanie ma też coś do siebie, jeszcze jak duży kaliber .

Opublikowano

Po prostu teraz czas na pokazy do muzyki, a do tego potrzeba troche kanałów by muza nie byłe tylko tłem.

Opublikowano

Kostki całkiem spoko :P

Opublikowano

hehe a za parę lat patrzymy a mpi wali na zagraniczne festiwale i robi pokazy nie z tej ziemi a wszystkie inne najlepsze firmy się chowają do niego :D

Opublikowano
  W dniu 12.11.2012 o 19:40, ckpmartini napisał(a):

hehe a za parę lat patrzymy a mpi wali na zagraniczne festiwale i robi pokazy nie z tej ziemi a wszystkie inne najlepsze firmy się chowają do niego :D

BAAAA, Nie ma lipy a zarazem tanio skóry nie sprzedam. :D
Opublikowano

hehe już widzę te bilbordy reklamy itp "mpi fireworks" :D

Opublikowano
  W dniu 12.11.2012 o 19:51, ckpmartini napisał(a):

hehe już widzę te bilbordy reklamy itp "mpi fireworks" :D

Made in China hahaha :D
Opublikowano

Raczej Mpiro FIreworks ,
ale nie ma się co dziwić jest talent i to nie jedyny na forum

Opublikowano

fajnie by było żeby tak za parę lat wszyscy się jakoś zgadali żeby zrobić wspólnego sylwka i że każdy przywozi wszystkie wyrzutnie jakie ma i jeden wielki pokaz forumowy. Można było by coś takiego robić np co 3 albo 5 lat tak żeby wiecie nie za często bo się znudzi za szybko ;)

Opublikowano
  W dniu 12.11.2012 o 20:02, ckpmartini napisał(a):

fajnie by było żeby tak za parę lat wszyscy się jakoś zgadali żeby zrobić wspólnego sylwka i że każdy przywozi wszystkie wyrzutnie jakie ma i jeden wielki pokaz forumowy. Można było by coś takiego robić np co 3 albo 5 lat tak żeby wiecie nie za często bo się znudzi za szybko ;)

No to zapraszam do Łodzi, każdy ma mniej wiecej najbliżej. :D
Opublikowano

nom spoko tylko myślę że takie coś by wypaliło za parę lat bo zobacz kto by teraz był ty ja pewnie vel firek cooli i może jeszcze z 2 osoby by się znalazły a tu chodzi żeby wiesz przyjechali wszyscy forumowicze (no może nie wszyscy ale tak z 10/15 osób) i wspólnego sylwka zrobić (oczywiście można było by i swoje drugie połówki zabrać ze sobą żeby było weselej i więcej ludzi) ;)

Opublikowano
  W dniu 12.11.2012 o 20:02, ckpmartini napisał(a):

Była propozycja i udpadła bo nie było chętnych na Łódź. A teraz często bywam w Łodzi. Mpi jak przełożysz strzelanie na 1 Stycznia to możemy w Łodzi strzelić pokaz jak nie masz nic przeciwko. Biore to co cały rok chomikowałem i gitara.

4 osoby to był by szok jak by się znalazło :) Dla mnie to wystarczy 3/4 stuffu na pokaz już jest brakuje tylko 1/4. Możemy na 1 stycznia coś sklecić.
Opublikowano
  W dniu 12.11.2012 o 20:44, Cooli napisał(a):

Była propozycja i udpadła bo nie było chętnych na Łódź. A teraz często bywam w Łodzi. Mpi jak przełożysz strzelanie na 1 Stycznia to możemy w Łodzi strzelić pokaz jak nie masz nic przeciwko. Biore to co cały rok chomikowałem i gitara.

Niestety 1 stycznia będę nieuchwytny i pewnie mocno zkacowany :D
Opublikowano

No i odpada :)

Może ktoś inny będzie chętny.

Chyba że w Częstochowie strzelimy pokaz w Sylwestra :) no i impreza do rana

Opublikowano

A czy to jest temat dotyczący spotkania forumowego ??

W tym roku będzie u ciebie "skromnie" ale jakoś wierzyć mi się nie chce. Z pewnością ciekawe kostki ujrzymy :)

Opublikowano

Znając życie, mpi pieprznie sekwencje z 80 one rowów pod muze xD

Opublikowano

przyszła 1 paczka:

img_8486ff_by_mpiwowski-d5l0paj.jpg