mpiwowski 182 Opublikowano 12 Listopada 2012 HA ! Część z was pewnie nie spodziewałaby się tematu ode mnie, no ale nie zaszkodzi zrobić. 1 część zakupów:JW407 The Legend (Jorge) - 49sh 30mmTXB308 Graffitti (Triplex) - 36sh 30mmGWM5036 Brave Warrior (Maxsem) - 49sh 30mmFotki może będą jutro. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 12 Listopada 2012 Ładnie się zapowiada. A co planujesz poza tym ? Jestem odważny napisałem pierwszy JacuQM Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 12 Listopada 2012 No widać idziesz w największy kaliber (NWP)Ciekawe całe forum pewnie co pokażesz po tym małym zamówieniu ( jak na ciebie ) Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 12 Listopada 2012 Kurde chciałem być pierwszy w tym historycznym dzienniku ale jakiś gorący odgrzany schab mnie wyprzedził. Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 Ładnie się zapowiada. A co planujesz poza tym ? Jestem odważny napisałem pierwszy JacuQM ZobaczymyOd razu zapowiadam, że będzie odpalane pojedynczo bo na pokaz nie uzbiera się aż tyle by się to ładnie skomponowało. Cytuj
ckpmartini 0 Opublikowano 12 Listopada 2012 ZobaczymyOd razu zapowiadam, że będzie odpalane pojedynczo bo na pokaz nie uzbiera się aż tyle by się to ładnie skomponowało. UUUUUUUUUUUU to nie dobrze mpi Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 UUUUUUUUUUUU to nie dobrze mpi Teraz zwykłe strzelanki odpalane po kolei nawet jakby to byl pokaz, szału nie dają. Potrzebuje z 500 kanałów w systemach to może się dogadamy. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 12 Listopada 2012 Masz wymagania nie z tej ziemi Ale pojedyńcze odpalanie ma też coś do siebie, jeszcze jak duży kaliber . Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 Po prostu teraz czas na pokazy do muzyki, a do tego potrzeba troche kanałów by muza nie byłe tylko tłem. Cytuj
ckpmartini 0 Opublikowano 12 Listopada 2012 hehe a za parę lat patrzymy a mpi wali na zagraniczne festiwale i robi pokazy nie z tej ziemi a wszystkie inne najlepsze firmy się chowają do niego Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 hehe a za parę lat patrzymy a mpi wali na zagraniczne festiwale i robi pokazy nie z tej ziemi a wszystkie inne najlepsze firmy się chowają do niego BAAAA, Nie ma lipy a zarazem tanio skóry nie sprzedam. Cytuj
ckpmartini 0 Opublikowano 12 Listopada 2012 hehe już widzę te bilbordy reklamy itp "mpi fireworks" Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 12 Listopada 2012 hehe już widzę te bilbordy reklamy itp "mpi fireworks" Made in China hahaha Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 12 Listopada 2012 Raczej Mpiro FIreworks ,ale nie ma się co dziwić jest talent i to nie jedyny na forum Cytuj
ckpmartini 0 Opublikowano 12 Listopada 2012 fajnie by było żeby tak za parę lat wszyscy się jakoś zgadali żeby zrobić wspólnego sylwka i że każdy przywozi wszystkie wyrzutnie jakie ma i jeden wielki pokaz forumowy. Można było by coś takiego robić np co 3 albo 5 lat tak żeby wiecie nie za często bo się znudzi za szybko Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 fajnie by było żeby tak za parę lat wszyscy się jakoś zgadali żeby zrobić wspólnego sylwka i że każdy przywozi wszystkie wyrzutnie jakie ma i jeden wielki pokaz forumowy. Można było by coś takiego robić np co 3 albo 5 lat tak żeby wiecie nie za często bo się znudzi za szybko No to zapraszam do Łodzi, każdy ma mniej wiecej najbliżej. Cytuj
ckpmartini 0 Opublikowano 12 Listopada 2012 nom spoko tylko myślę że takie coś by wypaliło za parę lat bo zobacz kto by teraz był ty ja pewnie vel firek cooli i może jeszcze z 2 osoby by się znalazły a tu chodzi żeby wiesz przyjechali wszyscy forumowicze (no może nie wszyscy ale tak z 10/15 osób) i wspólnego sylwka zrobić (oczywiście można było by i swoje drugie połówki zabrać ze sobą żeby było weselej i więcej ludzi) Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 12 Listopada 2012 fajnie by było żeby tak za parę lat wszyscy się jakoś zgadali żeby zrobić wspólnego sylwka i że każdy przywozi wszystkie wyrzutnie jakie ma i jeden wielki pokaz forumowy. Można było by coś takiego robić np co 3 albo 5 lat tak żeby wiecie nie za często bo się znudzi za szybko Była propozycja i udpadła bo nie było chętnych na Łódź. A teraz często bywam w Łodzi. Mpi jak przełożysz strzelanie na 1 Stycznia to możemy w Łodzi strzelić pokaz jak nie masz nic przeciwko. Biore to co cały rok chomikowałem i gitara.4 osoby to był by szok jak by się znalazło Dla mnie to wystarczy 3/4 stuffu na pokaz już jest brakuje tylko 1/4. Możemy na 1 stycznia coś sklecić. Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 Była propozycja i udpadła bo nie było chętnych na Łódź. A teraz często bywam w Łodzi. Mpi jak przełożysz strzelanie na 1 Stycznia to możemy w Łodzi strzelić pokaz jak nie masz nic przeciwko. Biore to co cały rok chomikowałem i gitara. Niestety 1 stycznia będę nieuchwytny i pewnie mocno zkacowany Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 12 Listopada 2012 No i odpada Może ktoś inny będzie chętny. Chyba że w Częstochowie strzelimy pokaz w Sylwestra no i impreza do rana Cytuj
domin839 2 Opublikowano 12 Listopada 2012 A czy to jest temat dotyczący spotkania forumowego ??W tym roku będzie u ciebie "skromnie" ale jakoś wierzyć mi się nie chce. Z pewnością ciekawe kostki ujrzymy Cytuj
capensis 12 Opublikowano 12 Listopada 2012 Znając życie, mpi pieprznie sekwencje z 80 one rowów pod muze xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi