Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat, przeznaczony dla osób które chcą wybrać się na małe spotkania (strzelania) do Bielska, I spotkanie wstępnie organizuję na 30dni przed Sylwestrem. Jeśli ktoś jest z okolic, ma jakieś koncepcje to pisać śmiało :)

Kto chętny niech się wypowiada, jaka data mu pasuje i zobaczymy co dalej. :)

Opublikowano

Ja bym mógł. Zobacyzmy :) Dojazd na własną rękę? Jakieś piro gwarantujesz? Żarcie picie? :D

Opublikowano

Dojazd na własną rękę a jak inaczej :P ?
Piro gwarantuję, ile będzie tyle będzie, ale też coś tam weź ja w tym roku ubogo trochę, wszystko pod pokaz a do zabawy to mało tego. Co do żarcia i picia to we własnym zakresie xd

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I Spotkanie odbędzie się 1 grudnia będzie to 30 dni przed Sylwestrem. Szczegółowe info (gdzie i o której) na PW

Opublikowano

a w końcu sokół ty będziesz czy nie ?

Opublikowano

Dam znać jeszcze :)

Opublikowano

I spotkanie przeniesione na ten piątek 30 listopada, co do godziny to myślę że najlepiej koło 16:00 ale to jeszcze do ustalania :)

Opublikowano

Nie moge. :C

Opublikowano

Kurde :/ a będziesz mógł w ogóle wbić na jakie kolwiek nasze spotkanie?

endriu123457

Opublikowano

Dzisiejsze spotkanie uważam za udane :)

Poniżej film ze strzelania:

Opublikowano

Ładnie wyszło to ty kamerowałeś Majster ?..
A jak tam te nowości Jorge

Opublikowano

Tak 99% to ja kamerowałem, JB-1 bardzo fajne, huk mają całkiem przyzwoity a o JR101 już mówiłem kiedyś, porównywalne do tego jakby odpalić w powietrzu FP3N :-)

Opublikowano

Hej, a w jakim sklepie zakupiliście te rakiety? Bardzo ładna jakość filmu pozdrawiam

Opublikowano

fajnie chłopaki :D

Opublikowano

Fajnie Panowie :)) Nawet nawet to nagranie ;) Oby więcej takich spotkań ! Ja też dzisiaj na Andrzejki postrzelałem co nie co ;-)

Opublikowano

Było świetnie oby więcej takich spotkań !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Napadła mnie ochota na strzelanko, w tym tygodniu postaram się zrobić kolejny film najprawdopodobniej w sobotę ;)

Opublikowano

Niestety spotkania nie było, dziś strzelam o 19:00 film może będzie jak uda mi się naprawić Corela...

Przetestuję petardy m.in Black Death :D

Opublikowano

Dziś strzelanko nieco "inne" niż wcześniejsze a skromne bo dziadziu z pieskiem dowalił taki tekst "Co ty gówniarzu jeden robisz" ehh szkoda słów na takim odludziu strzelam i nagle zza zakrętu wychodzi dziadek drący mordę. Z tego powodu nie odpaliłem kilku petard.

Filmik około 22:00

Opublikowano

Następnym razem będzie lepiej xD
Opublikowano

Dziś kolejne strzelanie, tym razem liczę że wszystko będzie ok, dod. na testy wezmę JR101 na ziemi :D

Opublikowano

Proszę:

BD wypadł bardzo dobrze ma moc petarda, jest mocniejsza od FP3 New :D/>/>
Odpaliłem też JR101 na ziemi i hmm fajny efekt huk jednak taki sam jak BD ale za to posiada tytanowe iskry jak salut :D/>/>