MajsterD12 5 Opublikowano 12 Listopada 2012 Temat, przeznaczony dla osób które chcą wybrać się na małe spotkania (strzelania) do Bielska, I spotkanie wstępnie organizuję na 30dni przed Sylwestrem. Jeśli ktoś jest z okolic, ma jakieś koncepcje to pisać śmiało Kto chętny niech się wypowiada, jaka data mu pasuje i zobaczymy co dalej. Cytuj
sokol 6 Opublikowano 12 Listopada 2012 Ja bym mógł. Zobacyzmy Dojazd na własną rękę? Jakieś piro gwarantujesz? Żarcie picie? Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 Dojazd na własną rękę a jak inaczej ? Piro gwarantuję, ile będzie tyle będzie, ale też coś tam weź ja w tym roku ubogo trochę, wszystko pod pokaz a do zabawy to mało tego. Co do żarcia i picia to we własnym zakresie xd Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 I Spotkanie odbędzie się 1 grudnia będzie to 30 dni przed Sylwestrem. Szczegółowe info (gdzie i o której) na PW Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 26 Listopada 2012 I spotkanie przeniesione na ten piątek 30 listopada, co do godziny to myślę że najlepiej koło 16:00 ale to jeszcze do ustalania Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 26 Listopada 2012 Kurde a będziesz mógł w ogóle wbić na jakie kolwiek nasze spotkanie?endriu123457 Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 30 Listopada 2012 Dzisiejsze spotkanie uważam za udane Poniżej film ze strzelania: Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 30 Listopada 2012 Ładnie wyszło to ty kamerowałeś Majster ?..A jak tam te nowości Jorge Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 30 Listopada 2012 Tak 99% to ja kamerowałem, JB-1 bardzo fajne, huk mają całkiem przyzwoity a o JR101 już mówiłem kiedyś, porównywalne do tego jakby odpalić w powietrzu FP3N :-) Cytuj
nexus 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Hej, a w jakim sklepie zakupiliście te rakiety? Bardzo ładna jakość filmu pozdrawiam Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 30 Listopada 2012 http://www.fajerwerki-korsarz.pl/sklep/jr-101-thunder-rockets-p-473.html Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Fajnie Panowie ) Nawet nawet to nagranie Oby więcej takich spotkań ! Ja też dzisiaj na Andrzejki postrzelałem co nie co ;-) Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2012 Napadła mnie ochota na strzelanko, w tym tygodniu postaram się zrobić kolejny film najprawdopodobniej w sobotę Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 Niestety spotkania nie było, dziś strzelam o 19:00 film może będzie jak uda mi się naprawić Corela...Przetestuję petardy m.in Black Death Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 Dziś strzelanko nieco "inne" niż wcześniejsze a skromne bo dziadziu z pieskiem dowalił taki tekst "Co ty gówniarzu jeden robisz" ehh szkoda słów na takim odludziu strzelam i nagle zza zakrętu wychodzi dziadek drący mordę. Z tego powodu nie odpaliłem kilku petard.Filmik około 22:00 Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 Dziś kolejne strzelanie, tym razem liczę że wszystko będzie ok, dod. na testy wezmę JR101 na ziemi Cytuj
MajsterD12 5 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 Proszę: BD wypadł bardzo dobrze ma moc petarda, jest mocniejsza od FP3 New :D/>/>Odpaliłem też JR101 na ziemi i hmm fajny efekt huk jednak taki sam jak BD ale za to posiada tytanowe iskry jak salut :D/>/> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi