Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uu rakiety mają znakomity efekt :D ale cena 120zł ale ten kto lubi dobre rakiety powinien je mieć :D 10/10 ale cena masakryczna xD

endriu123457

Opublikowano

One są NWP ?

Opublikowano

JacuOM Też własnie sie zastanawiam :/ Bo to dość spora rakieta i takiej nie widziałem jeszcze o takich rozmiarach ....

Opublikowano

One są NWP ?

JacuOM Też własnie sie zastanawiam :/ Bo to dość spora rakieta i takiej nie widziałem jeszcze o takich rozmiarach ....

Przecież macie napisane na rakiecie... :facepalm:
Opublikowano

Coś dla prawdziwych maniaków, na filmiku widać że wysoko się wznosi i ten wybuch - niesamowite. Niestety cena na pewno odstrasza. Tak a pro po to Kometa wypuściła kilka rodzai dużych rakiet. Dostępne są między innymi na fajerwerki-korsarz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co widać rakiety są super ale tylko dla osób miejących duże środki na fajerwerki.

• 2 lata później...
Opublikowano

Kolejne duże rakiety niewarte swojej ceny. Lecą baardzo wysoko, a efekt jest mizerny. Jedyna rzecz która mnie urzekła to dźwięk przy starcie rakiety - takiego "szzzzzz" jeszcze nie słyszałem :D Ale czy warto wydać tyle kasy dla samego startu? Odpowiedzcie sobie sami.

Opublikowano

Co do mizernego efektu to się całkowicie nie zgadzam. Miałem te rakiety w tym roku i według mnie efekt był bardzo dobry, z tym że jeżeli chodzi o cenę to rzeczywiście mogłyby kosztować mniej

Opublikowano

Co do mizernego efektu to się całkowicie nie zgadzam. Miałem te rakiety w tym roku i według mnie efekt był bardzo dobry, z tym że jeżeli chodzi o cenę to rzeczywiście mogłyby kosztować mniej

Może miałeś lepszą partię tych rakiet, moje niestety mnie nie zadowoliły.