Skocz do zawartości

Konkurs - II edycja - Na najlepszy karabinek! UDOKUMENTOWANIE PRAC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

W tym temacie możecie dodawać swoje zdjęcia/filmy karabinków podczas tworzenia i w trakcie odpalenia. Przypominam także że każdy musi wstawić przynajmniej jedno zdjęcie przedstawiające karabinek podczas tworzenia.

Pozdrawiam

Opublikowano

x0Vhw.jpg

takie tam z czasów robienia tego skurczybyka ;)

foto całego nie prędzej jak 24 grudnia o godzinie 20 ;]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie działacie coś? 0 jakichkolwiek informacji, relacji czegokolwiek. Mam się spodziewać, że będzie jak rok temu? Po wielkich zapisach, widziałem z 5 karabinków. I tylko nie lamentujcie, że nie macie towaru, widząc konkurencje nie chce wam się działać itp. Jaki poziom był w roku ubiegłym widzieliście i zapewne z każdym kolejnym poziom będzie wzrastał. Wstawiać foty!

Opublikowano

Rezultaty mojej pracy będą widoczne w sobote :)

Opublikowano

Pamiętajcie o regulaminie, który mówi, z emusi być min. 1 zdjęcie z procesu wytwarzania karabinku.

Opublikowano

Ja też jutro wieczorkiem wstawię fotki, jeszcze nie całego bo będzie na razie 420szt fp3s w sobotę zrobię całość i odpalę ;)

Opublikowano

sam4757q.jpg

sam4758y.jpg

sam4759.jpg

Pierwszy post to tak dla zachęty miał być ale jak tak to przedstawiam powyżej wszystkie łączenia tegoroczne . Biorę udział tylko dla zabawy :)

Opublikowano

luxEL.jpg
ZOfNM.jpg
O6OR4.jpg

Dziś odpalanie 20x13!!

Opublikowano (edytowane)

Na wstępnie napisze, że w planie nie było żeby sznurek się przepalił ale jednak ://> no ale szczęście mi dopisało i odpaliło prawie wszystko oprócz 31 FP3 i około 41 pikolaków - tyle naliczyłem. Początek to takie rozwinięcie a potem do akcji wkroczyły fp3s które zrobiły miazgę w takiej ilości, potem FP3N 90szt i finał BD :D/>
Podsumowując chyba jest to największy karabinek na forum jak na razie...

FILM:

:fireworks:/> :fireworks:/> :fireworks:/> :fireworks:/> :fireworks:/>

Aha napiszę tu o FP3 gdzie kilka sztuk latały jak cyrko z identycznym dźwiękiem, hmm może to jakaś wada była ? Edytowane przez Cooli
link
Opublikowano

Szanowni uczestnicy konkursu,

Wyników nie ma bo nie ma co oceniać, jak na razie są 3 filmy do oceny... xmas_sad.gif/>
Czekamy na więcej do końca tygodnia po tym zostaną wyłonieni laureaci z tych prac które są udokumentowane.

Opublikowano

Mój karabinek, film troche przycięty na początku bo za późno zorientowałem sie że telefon mi nie kręcił ;)

Opublikowano

Czekamy na więcej prac ... Panowie pobudka
Widzę już jednego faworyta :xmas_happy:/>

Opublikowano (edytowane)

Wstwiam film, który jest porażką. Lont 10cm/s + odstepy jakie przyjąłem spisał się pod względem nierozsadzania petard przez petardy, ale przez to było wolno i nudno. Udokumentowanie:

Edytowane przez Cooli
edycja linku
Opublikowano

LUDZIE !

Zgłaszało się sporo osób na zrobienie karabinka a teraz co ? tylko 7 osób zrobiło...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...