poSeydon. 0 Opublikowano 16 Listopada 2012 Witam. Chcę się dowiedzieć od jakiego importera są najlepsze "legendarne piccolaki" Chodzi mi oto żeby było jak najmniej niewypałów i w ogóle waszym zdaniem jak piccolo to od jakiego importera Cytuj
0 czesio 0 Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Moim zdaniem "legendarne" i najlepsze (jak dla mnie) piccolo to : JC01S Piccolo Corsair z Jorge, cena to 0,92zł za paczke na BF, petardy wybuchają po 4-7 sek. huk też całkiem dobry Niewypały zdarzają się bardzo bardzo rzadko, petarda wybucha nawet gdy się ją wrzuci do wody od razu po odpaleniu Ogólnie to nie wyobrażam sobie sylwka bez piccolo z jorge P.S mantis mam Opere Edytowane 16 Listopada 2012 przez czesio Pora przesiąść się na jakąś inną przeglądarkę niż Internet Explorer. Polecam Google Chrome, albo Mozilla Firefox - podkreślają błędy. Cytuj
0 ponczo12496 23 Opublikowano 16 Listopada 2012 Bardzo duże znaczenie na ilość niewypałów i moc ma miejsce w którym kupisz kultowe petardy.Jeżeli są traktowane jak ziemniaki i trzymane przez jakiegoś handlarza przez parę godzin na śniegu i mrozie no to sam masz odpowiedz. Jeżeli chodzi o importera to chyba jordżowskie ładnie walą ale i Hestia daje radą. Tak naprawdę są to tak małe petardki, że moim zdaniem różnica jest znikoma. Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 16 Listopada 2012 Jak na moje k0201 obojętnie jakiej firmy prawie się nie różnią od siebie, jedynie głównie poligrafią, w mniejszym stopniu hukiem ale i to raczej bardzoooo porównywalne. Jeśli chodzi o niewypały to własnie jak ponczo napisał. Kupowałem kiedyś piccolo Hestii z Auchana i były najczęściej w lepszym stanie niż te z bazaru od Komety, jak wiadomo na bazarze to będzie stać z tydzień w zimnym itp. itd. A jeśli można wiedzieć to czemu zadałeś takie pytanie? Ani hukowych, ani cenowych różnic znaczących nie ma. Cytuj
0 Montario 0 Opublikowano 16 Listopada 2012 Moim zdaniem "legendarne" i najlepsze (jak dla mnie) piccolo to : JC01S Piccolo Corsair z Jorge, cena to 0,92zł za paczke na BF, petardy wybuchają po 4-7 sek. huk też całkiem dobry Niewypały zdarzają się bardzo bardzo rzadko, petarda wybucha nawet gdy się ją wrzuci do wody od razu po odpaleniu Ogólnie to nie wyobrażam sobie sylwka bez piccolo z jorge Noo to ja otworzyłem swoją 1paczke Piccolo JC01S od zakupu i na 8 wystrzelonych, połowa to niewypały. Brałem je z FM więc zobacze jak tam bedzie dalej z nimi Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 16 Listopada 2012 Moim zdaniem najlepsze picolaki są z firmy Hestia Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 16 Listopada 2012 Wszystkie jakościowo są podobne z małym wyjątkiem... rok czy 2 lata temu na 5 paczek pikolaków od Komety które miałem, aż mniej więcej połowa w każdej paczce to były niewybuchy Cytuj
0 CraVen 16 Opublikowano 16 Listopada 2012 Potwierdzam, najlepszymi pikolakami według mnie są te z Hestii, ale co to w ogóle za temat bez sensu... Pzdr CV Cytuj
0 Marcin_Pce 2 Opublikowano 16 Listopada 2012 Wielkiej roznicy nie ma ale...http://mpiwowar.webd.pl/katalog/54wb53qgbvu64nbh_by_mpiwowski-d4zhkzc.jpginna poligrafia http://i9.tinypic.com/8bpeam0.jpgJak masz wybor to bierz te powyzej z Hestii. Cytuj
Pytanie
poSeydon. 0
Witam. Chcę się dowiedzieć od jakiego importera są najlepsze "legendarne piccolaki" Chodzi mi oto żeby było jak najmniej niewypałów i w ogóle waszym zdaniem jak piccolo to od jakiego importera
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi