Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do odwiedzenia strony! Sklep już ruszył. Cały czas dodawane są produkty, pojawi się jeszcze trochę zestawów rakiet z Triplexa, dużo kostek z Komety oraz trochę nowych kostek z Triplexa, aktualizacja asortymentu potrwa do jutra, jednakże zakupy już można śmiało robić :)

W tym sezonie obowiązują promocje do wyboru:

DARMOWA WYSYŁKA - przy przedpłacie, pokrywamy koszty przesyłki kurierskiej, przesyłka pobraniowa - jedyne 5 pln! Promocja obowiązuje przy zakupach za kwotę 120 pln w górę.

GRATISY 23 % - Przy zakupach za DOWOLNĄ KWOTĘ, możecie wybierać gratisy o wartości 23 % zamówienia ( bez kosztów przesyłki ).

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

A macie zapalniki pod system ?

Opublikowano

Mam dwa pytanka :

1.Jeśli chodzi o TXR069 to rozumiem że cena jest za 1 sztukę ? :)

2.Czy wszystkie produkty zostały już wprowadzone ? Jeśli nie to kiedy będzie koniec ?

Opublikowano

1. Zgadza sie ;)

2. 90 % już jest, zostało trochę dużych kostek Triplexa - jutro będzie dostępne 100%.

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy wyrzutnie z serii Big Bang są fajne bo mam zamiar kupić u was, jakie mi polecacie inne tak do 30 zł za szt bo mam zamiar kupić kilkanaście sztuk.

Opublikowano

Możesz spokojnie kupować Big Bang. Mars Wenus Kasjopeja. Przy kombinacji 2-3 sztuki fajnie można postrzelać.

Opublikowano

oto mi chodzi posiadam duża kostke od jorge i chce dodać z 3 fajne kostki do tego :) dzieki bardzo i pozdrawiam.

Opublikowano

Coraz bardziej mi się podoba ten sklep, kto wie, może zrobię tu zakupy. Jednak brakuje mi 3 rzeczy: Cyrkoblitz P7025, moździerz R0009-12 i jakiś bączków

Opublikowano

Ile masz zestawów rakiet TXR680 Big Whale 5? One są w starym opakowaniu czy tylko tak mi się zdaje?

A będziesz miał u siebie rakiety 007 Callisto?

Opublikowano

Coraz bardziej mi się podoba ten sklep, kto wie, może zrobię tu zakupy. Jednak brakuje mi 3 rzeczy: Cyrkoblitz P7025, moździerz R0009-12 i jakiś bączków

Moździerz TXB546A Artliery Shell 1,5" Praktycznie to samo tylko 10 kul a nie 12 :)

Jeśli chodzi o bączki to polecam txp484 :)

Opublikowano

MANIAK - polecam Ci kostki Backyard Fun, The Magic Key, Magma z Triplexa - są w lepszej cenie niż np. mars, a mają równie fajne efekty!

michu9712 - polecam bączki z hukiem, czyli http://fireworld.pl/product.php?id_product=274 Jeżeli szukasz jeszcze jakichś pierdół, to mam cały karton malutkich bączków i motylków z Kellera ;) P7025 mają identyczny efekt co http://fireworld.pl/product.php?id_product=41 TXB546A jest nawet trochę lepszy od R-ek, bo ma 1,5", a nie 1,2".

Damian26 - poszła już odpowiedź na maila

Pozdrawiam!

Opublikowano

A będą może u Ciebie petardy Thunder King z MaxSem lub RC5?

Opublikowano

A do grudnia bedą jeszcze te wyrzutnie.... :)

Opublikowano

michu9712 - nie będzie, ale na dniach ściągnę TP2 od Tropica i TC5W Big Tiger ;)

Opublikowano

A do 5 grudnia będą te same produkty ?? Proszę, żeby zostały, bo chcę gdzieś tak 3 zamawiać :)

Opublikowano

Póki co wszystko jest ;) Więc bez obaw! Zamówienie możesz złożyć nawet kilka dni wcześniej, dogadamy się co do późniejszej wysyłki.

Opublikowano

Wlaśnie hajs jeszcze zbieram do grudnia wszystko będę mial :)

Opublikowano

Velibrum- już na 100% zamawiam u Ciebie, ale mam pytanie, czy jak zamówię jutro koło 17 to dotrze do mnie paczka w piątek, czy już w poniedziałek? I to tak najlepiej po południu

Opublikowano

@michu9712 - kurier przyjeżdża mniej więcej o 12-14. Jeżeli złożysz zamówienie o 17, to wyjdzie dopiero w piątek i dojdzie w poniedziałek ;)/>

Ponadto mam fajne info:

do końca listopada można korzystać z bonów na darmowe petardy :) Jeżeli wpiszecie

PETARDY2 w kodach rabatowych, to dostaniecie 2 opakowania petard i nie będą to K0201 ani K0202 ;)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Składam zamówienie jutro o 11, wtedy paczka powinna dojść w piątek? Zwłaszcza, że brutalnie daleko od Lublina nie mieszkam, około 120km :)

Opublikowano

@michu9712 - może tak, może nie, jak kurier przyjedzie przed przygotowaniem wysyłki, to moje moce tutaj nic nie zdziałają ;)

Opublikowano

Zamówienie złożone :) Z tego sklepu zamawiam pierwszy raz, mam nadzieję, że się nie zawiodę. Czekam do poniedziałku lub wtorku, bo jutro nie ma szans na tą paczkę

Opublikowano

@michu9712 - spodziewaj się paki w poniedziałek ;) Zaraz ją zaczynamy ogarniać.

Opublikowano

nikt nigdy nie powie na kiedy na 100proc bedzie paczka

sa wypadki losowe

w sezonie kurier np 2 dni do mnie jechal

to wszystko niezalezne od nas

Opublikowano

Mam do was prośbę, ale to wielką prośbę. Bo chce zamówić paczkę 10 grudnia i chcę żeby wszystkie artykuly były te same co są, bo juz wszystko zaplanowane :)