PyroPiotr 0 Opublikowano 11 Grudnia 2014 W piątek / sobotę pojawią się dostawy od Triplexa i Jorga. Będzie full towaru :)/> Zapewniam, że niczego nikomu nie zabraknie, pojawią się też nowości, a promocje póki co zostają! :)/> Witam. Zamówiłem paczkę w Środę o 20:00 i mam pytanie. Kiedy mam się spodziewać paczki i w jakich godzinach Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2014 @PyroPiotr - spodziewać możesz się już jutro, chociaż bardziej prawdopodobny jest poniedziałek Kurierzy wydają paczki w różnych godzinach, ale bez obaw - jeżeli nie będziesz mógł odebrać paczki, firma umówi się z Tobą na ponowne doręczenie. Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 11 Grudnia 2014 @PyroPiotr - spodziewać możesz się już jutro, chociaż bardziej prawdopodobny jest poniedziałek ;)/> Kurierzy wydają paczki w różnych godzinach, ale bez obaw - jeżeli nie będziesz mógł odebrać paczki, firma umówi się z Tobą na ponowne doręczenie. Wolałbym, żeby paczka była już jutro A o godzinę nie muszę się martwić Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dziękuje za paczkę , doszła w umówiony dzień , niestety zamiast lontu 10cm/s otrzymałem 2x po 1cm/s ;/ Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 13 Grudnia 2014 To były moje kolejne zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie Kolejny raz 100% zadowolenia, wielki pozytyw, fachowa obsługa, można się dogadać, a przy okazji veli zawsze pomoże. Jako gratis dostałem wyrzutnie txb400 samum, więc drodzy koledzy jak zakupy to tylko na fireworld.pl Cytuj
KALel 3 Opublikowano 14 Grudnia 2014 velibrum będzie jakaś jeszcze dostawa towaru w najbliższych dniach ? Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 14 Grudnia 2014 To były moje kolejne zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie :)/> Kolejny raz 100% zadowolenia, wielki pozytyw, fachowa obsługa, można się dogadać, a przy okazji veli zawsze pomoże. Jako gratis dostałem wyrzutnie txb400 samum, więc drodzy koledzy jak zakupy to tylko na fireworld.pl :D/> A gratisy oni Ci wybierają sami ? Cytuj
FireeManX 0 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Również zamówiłbym u was fajerwerki jednakże brakuje trochę rzeczy do mojego zestawu "Oczekiwanie na dostawe" wiec Musze się wstrzymać. Mam nadzieje ze dojdą w tym tygodniu Chciałbym się również spytać do kiedy obowiązują te promocje "Gratisy 23%" i "Darmowa Dostawa" I do którego dnia można składać zamówienia fajerwerek? Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Polecam w 100%! bardzo dobry kontakt z sprzedawcą , szybka wysyłka i bardzo dobrze zapakowana paczka. Cytuj
KALel 3 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Np. TXB798 Concept ? albo jakieś mniejsze kostki tego typu Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 @KALel - póki co wszystkie małe kostki są dodane na stronę. Cytuj
Siz 0 Opublikowano 17 Grudnia 2014 A jest szansa, że do poniedziałku do sklepu dostarczona będzie wyrzutnia Song? Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 Songów już niestety nie ma ani u nas, ani u importera Jednak wczoraj dodaliśmy kilka pozycji 19-25-36 sh z Triplexa, więc może coś z tego uda się wybrać Pozdrawiam! Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dum Bumy właśnie przyszły, póki co jeszcze są na sklepie Perfectów brak, ale zapraszam do kupna Demonów. Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2014 W poniedziałek dojdzie Tomaszek i z niego będą moździerze. Cytuj
The-Piroman 0 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Cześć Jeśli byś mógł,to odpisz na meila - wysłałem przez Fireworlda,bo na forum nie idzie do Ciebie naisać Cytuj
fp3 0 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Co z tymi wyrzutniami z tripla które miały byc na czwartek? Pamiętasz Veli? Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 Wszystkie są już dodane Nowości pojawiły się min. w 19, 25, 36 sh. Już patrzę na maila. Cytuj
BetoNiks 0 Opublikowano 20 Grudnia 2014 duża będzie dostawa z Tomaszka? bo mam zamiar zamawiać max w pon. i nwm czy będzie trzeba dużo rzeczy dodawać/odejmować z kosza Oraz co ogólnie dojdzie same moździerze czy coś jeszcze ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi