Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnia dostawa z Triplexa przyszła bardzo zubożona i pojawiły się w niej nieoczekiwane zamiany :/

TXB424 jest dostępne, TXB685 też zamawiałem, ale nie widzę jej na rozpisce towarowej... jutro będę w składzie i się odezwę!

@BetoNiks - tylko moździerze.

Opublikowano

Ok mam nadzieje ze wszystko bedzie

Opublikowano

można wiedzieć jakie konkretne moździerze oraz ceny tych moździerzy ?

Opublikowano

Ostatnie zakupy w tym roku zrobiłem na Firewoldzie. Gorąco polecam ten sklep !!! To już trzecie zakupy i pewnie nie ostatnie.

Opublikowano

Wczoraj otrzymałem paczkę, solidnie zapakowana, nie mam nic do zarzucenia, ponadto Vel dostarczył zamówienie osobiście.

To się nazywa podejście do klienta :)

Polecam!

Opublikowano

Będą do 28.12 jescze FP3, FP3 smalle oraz DUM BUM? proszę o pomoc !

Opublikowano

Wszystko to co jest na składzie jest już wystawione, ostatnie dostawy wymienionych petard już się zdołały pokończyć.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Hmmmm FireWorld = Vel

Tak wiec samo za siebie mowi po, sąsiedzku i duża elastyczność. Piro to nie tylko sposób na zdobycie monety tak więc to chyba najlepsza opinia....

Opublikowano

Dzisiaj lub w sobotę startuje WYPRZEDAŻ 2015! :)

Troszkę towaru zostało, a ceny będą minimalne, więc będzie okazja poczynić pierwsze zapasy w roku 2015.

Pozdrawiam serdecznie!

Opublikowano

No to chyba zmienie sklepy w których zamierzałem kupować jak dobra oferta będzie, nie mogę się już doczekać. Jeden z niewielu właścicielów sklepów internetowych który wychodzi w stronę klientów.

Opublikowano

wyprzedaz juz wystartowala, ceny super. Niestety czekalem na inne produkty... Moze innym razem:)

Opublikowano

Takie produkty zostały - takie są wystawione. W przyszłym sezonie na pewno będzie jeszcze większy asortyment, bo planuję wiele zmian!

A tymczasem zapraszam do korzystania z wyprzedaży! :)

Opublikowano

Ja właśnie złożyłem moje pierwsze w tym sklepie i skromne zamówienie, może produktów nie jest aż tak dużo na wyprzedaży, ale jak raz te produkty które miało w planach, były a ceny bardzo fajne, więc czekam na przesyłke :)

Opublikowano

@bungar - wpłata doszła dzisiaj, więc przesyłka do Ciebie leci w środę i będzie w czwartek. Dokładnie o to chodzi na wyprzedaży - nawet skromne zakupy będą opłacalne!

Pozdrawiam serdecznie :) !

Opublikowano

ok, będę czekał ;)

Opublikowano

Swoje zamówienie również już złożyłem :) moje pierwsze zakupy w internecie, ale widząc ceny to nie sposób nie skorzystać i schować sobie na przyszłego sylwestra ^^

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Drodzy Userzy,

Ruszamy z impetem już 1 listopada. Zbroimy się, szykujemy jak zwykle niezawodne promocje i wracamy do gry już w niedzielę.

Do zobaczenia! Emotikon smile

Opublikowano

Drodzy Userzy,

Ruszamy z impetem już 1 listopada. Zbroimy się, szykujemy jak zwykle niezawodne promocje i wracamy do gry już w niedzielę.

Do zobaczenia! Emotikon smile

Czekam :xmas_happy:

Opublikowano

Super wiadomość! :) Czekam z niecierpliwością bo sklep jest na naprawdę wysokim poziomie. Obsługa klienta, dobór produktów i ich jakoś są jak najbardziej na +.

Opublikowano

Ja również czekam, bo planuje jakieś zakupy a nie mogę się zdecydować na sklep. Licze że nie zawiodę się w tym roku ! :D

Opublikowano

No i ruszyła promocja. Czekałem na ten sklep :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę, że nowości i perełki zostały dodane do sklepu :)

Opublikowano

Witam czy będziesz miał rakiety na sztuki?

Czy wyrzutnie ze smokami będziesz miał tańsze?

Wszystkie towary zostały wprowadzone na sklep?