FireworksMaster 0 Opublikowano 23 Listopada 2012 Wczoraj otrzymałem zamówienie, wszystko w najlepszym porządku, zapakowane bardzo profesjonalnie, nic nie latało w środku i otrzymałem gratis Kontakt super, dobre ceny, więc POLECAM wszystkim! Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 23 Listopada 2012 @FireworksMaster - dzięki za zakupy, i błyskawiczną wpłatę, pozdrawiam @Mks - Póki nie wymyślę czegoś nowego, myślę że min. z tydzień jeszcze postoi. Cytuj
NotY 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) No cóż, a mi prawdopodobnie zostaje czekać do poniedziałku, bo Furgonetka.pl namieszała przy moim zamówieniu 8. Ale nic się nie dzieje :)/>/>VEL: Jeżeli paczka w poniedziałek nie zostanie dostarczona, to proszę o kontakt. Edytowane 24 Listopada 2012 przez velibrum Cytuj
oWsa 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 oWsa , o takie Ci pewnie chodzi http://i50.tinypic.com/35k49z4.jpg , vel zobacz i mozesz posta usunąć :D/> Coś podobnego ale to nie to, ale dzieki że coś takiego mi pokazałeś. a mi nie pozostaje nic tylko czekać na kolejane dostawy do sklepu Cytuj
michal1123 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 super by było jakby tutaj też zostały wprowadzone zestawy promocyjne... Cytuj
NotY 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 No cóż, a mi prawdopodobnie zostaje czekać do poniedziałku, bo Furgonetka.pl namieszała przy moim zamówieniu 8. Ale nic się nie dzieje :)/>/>/>/>VEL: Jeżeli paczka w poniedziałek nie zostanie dostarczona, to proszę o kontakt. Spektakularny sukces! :D/> Paczka dostarczona w zamierzone miejsce. Super zapakowane, bo przetrwało tygodniową podróż. Miły drobny gratis :)/> Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 Uff, w końcu... Odetchnąłem z ulgą Ponownie przepraszam za zamieszanie jakie wynikło z niekompetencji firmy kurierskiej Od tej chwili dostarczaniem przesyłek będzie zajmować się inny kurier (chwilowo UPS)! Pozdrawiam! Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgadza się, pojawiły się problemy z serwerem, awaria została zgłoszona i jest w trakcie naprawiania.Dzięki za zgłoszenie i przepraszam za niedogodności. Cytuj
Bilon3 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Vel, mam pytanie. W twoim sklepie jest moździerz 2'' maxsema ? Cytuj
Bilon3 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Dzięki za info. Niedługo zakupię ich ze 4 A w jakiej cenie one są ? Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Dobrze się zapowiada.Strona jest w ciemnych kolorach,dzięki czemu nie jest oczojebna,wszystko bez problemu jest czytelne oraz wytłumaczone.Fajnie gdyby znalazły się też w nim produkty maxsema.Mam nadzieję,że w najbliższym czasie coś tam zakupię.Możliwe,że to będzie jedyny sklep w którym będe kupował fajerwerki.! Cytuj
Bilon3 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Vel, w twoim sklepie nie ma moździerza 2'' maxsema a mówiłeś że jest. Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ale jest ten moździerz i jest identyko. http://fireworld.pl/product.php?id_product=65 Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2012 Nie doczytałem, że chodzi Ci o Maxsema. W swojej ofercie posiadam 2" od Triplexa. Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Maxsem ma 8 szelek, ale dopłacamy 5 zł, sam skusiłem się na ten od triplexa zobaczymy co z tego będzie :)/>O, faktycznie ten z Maxsema ma 8 kul. Edytowane 4 Grudnia 2012 przez velibrum Cytuj
Bilon3 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 To moździerze muszę kupić na stronie maxsema a u Ciebie raczej same wyrzutnie ;] Cytuj
Kaszero 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Jeszcze nie kupiłem nic, ale pisałem teraz trochę z veli i już na pewno mogę polecić ten sklep ze względu na miłego sprzedawce jak i przyzwoite ceny. Cytuj
Misiek4242 1 Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Bardzo dobry sklep, Zamówiłem paczke 2 dni temu wieczorem, dzisiaj rano była już u mnie Wszystko w jak najlepszym porządku, zapakowane, pozaklejane a i gratisik się znalazł Pozdrawiam Edytowane 7 Grudnia 2012 przez mantis Ortografia. Cytuj
piotrekk95 3 Opublikowano 12 Grudnia 2012 zamówiłem 9 metrów lontu a dostałem tylko 6 metrów i 60 cm ( zadzwoniłem i i Pan powiedział ze jutro wyśle mi brakujące metry ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi