tomszak 1 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Wielki pozytyw! Świetny kontakt ze sprzedającym, który potrafi bardzo dobrze doradzić co wybrać Do tego ekspresowa wysyłka, pojawił się także gratisik! Jak dotąd jeden z lepszych sklepów z jakimi się spotkałem. Śmiało robić zakupy! Cytuj
FIREMIL' 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Co z JW 90,JR8 i GM9016B? Pisze że jest oczekiwanie na dostawe.Wiadomo kiedy będzie ta dostawa i fajerwerki będe dostępne,bo planuje we wtorek 18.12 zamawiać stuff i zależy mi na tych fajerwerkach? Cytuj
sokol 6 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Co z JW 90,JR8 i GM9016B? Pisze że jest oczekiwanie na dostawe.Wiadomo kiedy będzie ta dostawa i fajerwerki będe dostępne,bo planuje we wtorek 18.12 zamawiać stuff i zależy mi na tych fajerwerkach? No dostawa już "idzie" myślę, że będize do tego czasu, ale różnie to bywa. ! A co idzie nie wiem, Paweł powinien mieć więcej info. Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2012 News z FB: Kolejny piątek jest dla nas pracowity, a to za sprawą dostawy JORGE, którą właśnie wprowadzamy do magazynów. Oto lista nowości, które zostaną dodane do jutra do sklepu:JC05FP3T6237 JR1 JR4 JR8W504JM08 JW26 JW4060 JW06 JW07R18058R20072 JW407JW408 JW418 Lubicie to ?Bądźcie czujni, bo na dniach startujemy z nową super promocją pt. "OSTATNIA PROSTA" - więcej info już niebawem! Cytuj
kowal7011 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 witam, czy tak jak ktoś tu wcześniej wspomniał wysyłka w Lublinie jest za darmo? bardzo proszę o odpowiedź. pytam się bo zamawiam mało rzeczy a za sama wysyłke bym więcej zapłacił niz za wszystkie petardy zamówione.oczywiście za pobraniem doliczane jest 4.99zl Cytuj
kowal7011 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 To nie możesz się przejść do sklepu? no właśnie nie za bardzo, na stronce pisze "NIE PROWADZIMY SPRZEDAŻY STACJONARNEJ"dlatego wolę się zapytac od tego chyba jest forum :D/>/>Aha, i jeszcze coś. Czy w ciągu tego tygodnia będą dostępne sznurkowe zapalarki JZ03,Z gory dzieki za pomoc :D/> Cytuj
ZielajoOo 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 O co chodzi z tymi punktami przy produkcie ? ktoś wie ? Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Kowal, velibrum wspominał kilkanaście postów wcześniej, że dostawa jest za free dla osób z Lublina, więc polecam Ci, abyś napisał do niego na pw lub na gg i zapytał, czy nadal aktualne to jest. Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 Dzisiaj wprowadzamy się do G. Błękitnej przy ul. Wolskiej, zapraszam na zakupy. Jeżeli ktoś chce kupować po cenach z internetu, to proszę o wcześniejszą informację.Pozdrawiam! Cytuj
FIREMIL' 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Jak z wysyłką w tym sklepie? Szybko idzie? Jak zamówię dziś fajerwerki, to czy w piątek już dojdzie? Cytuj
piotrekk95 3 Opublikowano 18 Grudnia 2012 tak dojdzie do piątku nie polecam kupować tego sklepu Achtung (k204) bo to są bardzo słabe petardy mają huk jak k201 Napewno te petardy dostaniesz w gratisie Cytuj
Ruzz 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Jak z wysyłką w tym sklepie? Szybko idzie? Jak zamówię dziś fajerwerki, to czy w piątek już dojdzie? Ja zamawiałem w czwartek przed 12, a w piątek o 15 były u mnie. Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam!Paczka zamówiona we wtorek będzie dostarczona w czwartek.Pozdrawiam! Cytuj
piotrekk95 3 Opublikowano 18 Grudnia 2012 zamówiłem 9 metrów lontu a dostałem tylko 6 metrów i 60 cm dzisiaj dostałem brakujące metry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Poki 17 Opublikowano 21 Grudnia 2012 1-szy raz dokonałem zakupów w tym nowo otwatym sklepie i standard obsługi klienta jest na najwyższym poziomie. Bezproblemowy kontakt, łatwość w składaniu zamówienia, klarowność stanów magazynowych, w razie zapytań rzetelna pomoc i kompletna odpowiedź. Przesyłka nadana w szybkim tempie. W przypadku zainteresowania jakimś produktem, polecam kontakt z Velem przed złożeniem zamówienia.O standard przesyłki możecie być spokojni, paczki wozi UPS, czyli najbardziej pedantyczna firma kurierska w Polsce.Pełne zadowolenie z obsugi klienta. Zachęcam do zakupów w tym sklepie!! Cytuj
Ruzz 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Najbardziej co mi się podoba w tym sklepie to obsługa. Czy to na pw do Veliego, czy na gg - zawsze jak jest to pomaga.Polecam. Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Również zamówiłem w "FIREWORLD" obsługa bardzo na najwyższym poziomie, przesyłka nadana drugiego dnia, a zamawiałem w srode wieczorem, w czwartek Veli wysłał, a juz wczoraj o 14 paczka była u mnie Veli wielkie dzięki i powodzenia w dalszym prowadzeniu FIREWORLD Cytuj
luxor 2 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Miałem już nic nie kupować, ale skusiłem się na Twoją ofertę. Paczka dotarła wczoraj, profesjonalnie zapakowana. Nie dość że zamówiłem za niewielką kwotę to miałem wysyłkę za 5 zł (pobranie) i znalazło się jeszcze miejsce na drobny gratisik. Mam nadzieję że szybko się Vel wybijesz, bo sklep ma ogromny potencjał. Ja na pewno nie raz jeszcze złożę tu zamówienie. Szczęśliwego nowego roku i dużo klientów w nowym roku .PS.Proponowałbym wprowadzić płatność PayU. Nie ma przy tym dużo roboty, a zapewne wielu klientów skorzysta z tej opcji (sam chciałem wybrać przedpłatę, ale jak zobaczyłem zwykły przelew to wybrałem pobranie, żeby mieć pewność, że paczka dojdzie do sylwka). Cytuj
sylar 3 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Paczka wysłana w wigilię, przyszła 28.12 koło 10 rano wszystko elegancko, wysyłka za free, nawet gratis się znalazł 10/10. Polecam gorąco Cytuj
Rekab 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dla mnie mega super sklep, w przyszłym roku robię tam zakupy. 10/10 Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Mam właściwie taką propozycję dla sklepu fireworld :1.Myśle że warto zainwestować w jakieś dobre rakiety (Big Day, Exclusive Colletion, Speed IV itp/itd.)2.Przydałoby się więcej moździerzy. Brakuje 1,75" i większej ilości 2" 3.Jeśli chodzi o petardy to wszystko jest ok. Brakuje (2,3,4 strzałowych petard)4.Więcej fontann bo naprawdę skromny wybór.Oczywiście to są tylko moje "propozycje" nie wiem czy będą brane pod uwagę i czy się z nimi zgadzacie. Pisząc ten post nie miałem na myśli nikogo "obrazić/skrytykować".Sklep zapowiada się bardzo fajnie i w przyszłym roku na bank w nim zamówię. Zamówiłbym w tym roku ale niestety powyższe warunki "nie zostały spełnione".Mam nadzieję że moje "uwagi/propozycję" Wpłyną pozytywnie na twój sklep. Bardzo bym prosił o nie krytykowanie moich uwag ponieważ chciałem jak najlepiej! Życzę wszystkim udanego Sylwestra! Z poważaniem Korsarz96. Cytuj
Bilon3 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Mam właściwie taką propozycję dla sklepu fireworld :1.Myśle że warto zainwestować w jakieś dobre rakiety (Big Day, Exclusive Colletion, Speed IV itp/itd.)2.Przydałoby się więcej moździerzy. Brakuje 1,75" i większej ilości 2" 3.Jeśli chodzi o petardy to wszystko jest ok. Brakuje (2,3,4 strzałowych petard)4.Więcej fontann bo naprawdę skromny wybór.Oczywiście to są tylko moje "propozycje" nie wiem czy będą brane pod uwagę i czy się z nimi zgadzacie. Pisząc ten post nie miałem na myśli nikogo "obrazić/skrytykować".Sklep zapowiada się bardzo fajnie i w przyszłym roku na bank w nim zamówię. Zamówiłbym w tym roku ale niestety powyższe warunki "nie zostały spełnione".Mam nadzieję że moje "uwagi/propozycję" Wpłyną pozytywnie na twój sklep. Bardzo bym prosił o nie krytykowanie moich uwag ponieważ chciałem jak najlepiej! Życzę wszystkim udanego Sylwestra! Z poważaniem Korsarz96. Od tego jest odpowiedni temat.http://www.forumfajerwerki.pl/topic/10792-fireworld-co-zmienic-jakie-produkty-sprowadzic/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi