Cooli 4 Opublikowano 27 Listopada 2014 nikt nigdy nie powie na kiedy na 100proc bedzie paczka sa wypadki losowe w sezonie kurier np 2 dni do mnie jechal to wszystko niezalezne od nas Mnie jeszcze się nigdy nie zdarzyło aby kurier OPKA teraz Fedex'a jechał 2 dni. Zdarza się może ale mnie nigdy się nie przytrafiło. Ale za to o PP mogę powiedzieć nawet priorytet szedł 3 dni robocze Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 27 Listopada 2014 Velibrum- jeszcze jedno pytanie. Czy ja zmieściłem się w tych 23% w tym gratisie? Bo nie jestem pewien, ale mam wrażenie, że coś źle obliczyłem, a teraz już chyba nie mogę cofnąć Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 27 Listopada 2014 @michu9712 - wyszedłeś kilka zł poza limit, ale już przymknąłem na to oko, gratis z kodu rabatowego też się znalazł w paczce Paka już czeka na kuriera. Pozdrawiam! Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 28 Listopada 2014 Mam do was prośbę, ale to wielką prośbę. Bo chce zamówić paczkę 10 grudnia i chcę żeby wszystkie artykuly były te same co są, bo juz wszystko zaplanowane :)/> To nie od niego zależy czy wykupią mu wszystkie artykuły (w co wątpię ). Myślę że do 10 grudnia będzie jeszcze wszystko czego potrzebujesz. No ale dla pewności niech Velu Ci to potwierdzi Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 28 Listopada 2014 Velibrum odpowiesz na moje pytanie? Czekam w,niecierpliwości Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 28 Listopada 2014 @PyroPiotr - tak jak mówiłem, 10 grudnia to jeszcze nie jest szczyt sezonu, więc wszystko co sobie upatrzyłeś ( chociaż nie wiem co sobie upatrzyłeś ) powinno być. Jeżeli chcesz, to mogę Ci odłożyć na rezerwację zamówienie Pozdrawiam! Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 28 Listopada 2014 @PyroPiotr - tak jak mówiłem, 10 grudnia to jeszcze nie jest szczyt sezonu, więc wszystko co sobie upatrzyłeś ( chociaż nie wiem co sobie upatrzyłeś :P/> ) powinno być. Jeżeli chcesz, to mogę Ci odłożyć na rezerwację zamówienie ;)/> Pozdrawiam! To jak chcesz to wejdź na mój profil i tam mam temat z moim stuffem i te produkty mozesz mi odłożyć w tej ilości jak tam jest napisane Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 29 Listopada 2014 Czego nie ma rakiet demon i petard dumbum i czy w ogóle będą? i kiedy? Cytuj
BetoNiks 0 Opublikowano 30 Listopada 2014 Do kiedy są te promocje dostawa/23% gratisów Czy e-maila z gratisami pisać przed czy po zamówieniu ? Czy będą jeszcze jakieś dostawy głównie chodzi o moździerz/wyrzutnie od Jorge. Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 @BetoNiks - promo potrwa jeszcze do około połowy grudnia. Maila należy posłać po zamówieniu. Dostawa od Jorge będzie w przyszłym tygodniu @PyroPiotr - będą w przyszłym tygodniu. Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 30 Listopada 2014 To dobrze, bo myślałem, że moje zamówienie legnie w gruzach :)/> Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 30 Listopada 2014 Szok, że ja jeszcze zdążyłem się złapać na Demony, Dum Bum i Big Whale 5 ostatnio Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 30 Listopada 2014 Szok, że ja jeszcze zdążyłem się złapać na Demony, Dum Bum i Big Whale 5 ostatnio Będą jeszcze Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 Tak, w przyszłym tygodniu robimy zaplanowane dostawy, więc bez obaw Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 30 Listopada 2014 Tak, w przyszłym tygodniu robimy zaplanowane dostawy, więc bez obaw :)/> W przyszły poniedzialek 8.12.14 będzie juz wszystko ? Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 Oczywiście, jeżeli ktoś ma jakieś ulubione produkty, to śmiało możecie pisać swoje propozycje, od importerów Jorge i Triplex Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 30 Listopada 2014 Oczywiście, jeżeli ktoś ma jakieś ulubione produkty, to śmiało możecie pisać swoje propozycje, od importerów Jorge i Triplex ;)/> To dobrze, bo w środę 10.12.2014 składam zamówienie Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgadza się, TXB506 ostatni raz była dostępna w sierpniu. Cytuj
BetoNiks 0 Opublikowano 30 Listopada 2014 Jestem uradowany, A więc : -Moździerz R0009-12(T) -kostki typu jw 90/jw 87 Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 30 Listopada 2014 Furorę ostatnio robi TXB300 Salsa, rakiety na sztuki i duże paczki DumBumów. Fajnie, gdyby dostępne były też zapalniczki żarowe. Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 30 Listopada 2014 Furorę ostatnio robi TXB300 Salsa, rakiety na sztuki i duże paczki DumBumów. Fajnie, gdyby dostępne były też zapalniczki żarowe. Dokładnie zgadzam się z kolegą, fajnie bedzie jak będziecie mieli też zapalniczki żarowe :xmas_happy:/> Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Dokładnie zgadzam się z kolegom, fajnie bedzie jak będziecie mieli też zapalniczki żarowe :xmas_happy:/>/> Człowieku na serio weź zamiast 100paczek petard kup sobie słownik bo takich błędów jak ty nie robi moja 13letnia siostra -..- Żeby nie było że off top, co do sklepu proponuje więcej kostek 49strz. Jw407 jw408 jw409 i więcej kątowek (25strz. I 36.) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi