Korsarz96 17 Opublikowano 11 Listopada 2013 Ja bym prosił wiecej wyrzutni 25strz. 1,2" typu Black Cat, pyton i wyrzutnir song i może jakieś mocniejsze moździeże ? Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 11 Listopada 2013 @Korsarz - również miałem w planach wprowadzenie jakiegoś moździerza 2", niestety TXM434, który był najbardziej opłacalnym produktem tego typu chwilowo był niedostępny u importera. Ale pracujemy nad jakimś substytutem Cytuj
abuk 30 Opublikowano 14 Listopada 2013 Dziś otrzymałem paczkę. Wszystko w jak najlepszym porządku. Znakomity kontakt, paczka solidnie zapakowana, szybka wysyłka. Osobiście bardzo polecam sklep i jeszcze nie raz zrobię tam zakupy Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 16 Listopada 2013 @abuk - dziękuję za zakupy, cieszę się, że wszystko jest ok! Przypominam również o konkursie - loterii! Jeszcze przez tydzień, każde zamówienie bierze udział w losowaniu wyrzutni TXB400 Samum. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 22 Listopada 2013 Sklep na medal Polecam każdemu zakupy, świetny kontakt, uprzejmy i miły sprzedający. Ceny jedne z najlepszych w internecie, w dodatku otrzymałem świetny gratisik Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 26 Listopada 2013 Witajcie ponownie! Przepraszam za opóźnienia w losowaniu, ale praca nie dawała mi wystarczająco dużo czasu do przeprowadzenia loterii w należyty sposób Nagrodę TXB400 Samum zdobywa: Zamówienie #000077 Złożone przez: Klienta o numerze #110 Dziękuję za udział wszystkim uczestnikom, chociaż nie było ich wiele ( a nawet rzekłbym bardzo mało, bo tylko kilka osób złożyło zamówienie ) Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za cierpliwość! Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 Witajcie! Dzisiaj doszły do mnie Triplexowe nowości, wśród nich głównie średnie i duże wyrzutnie, o które trochę osób się pytało. Oto lista: -TXB899 Spring Flower -TXB177 Piroshow -TXB189 Turbo Box -TXB613 Color Dahlia -TXB653 Bright Flower Show -TXB205 Rainbow -TXB421 Amaretto -TXB611 Stars Rain -YHW009 Song -TXB064 -TXB593 Brocade Crown w/ Blue Stars -TXB763 X-Power -TXB879 FAN 100 sh -TXB698 Z 100 sh -TXB675 Pyro Party -TXB474 Inspiracja -TXB694 100 sh -TXB586 100 sh -TXB584 100 sh -TXB757 X-Vigor -TXB190 Vivat -TXB472 Sea Blue Wave -TXB398 Scirocco -TXB903 Rumba -TXB283 Salute Cake -TXB849 X-Trans -TXB801 Trandy Jakie ceny? Oczywiście najniższe w internecie! Na dniach będę wprowadzać te produkty do sklepu. Ponadto dojdzie kilka drobiazgów, zestawów, rzymskich ogni. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Widzę że pomału biznes się rozkręca:) planujesz jeszcze jakies promocje ? endriu123457 Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 Jak najbardziej, niedługo zamieszczę ankietę z pytaniem, która promocja będzie Wam najbardziej odpowiadać. Cały czas możecie też wpisywać swoje typy na nowości w sklepie. W miarę możliwości będę się starać uzupełniać sklep. Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 Tak prezentuje się nowa akcja promocyjna: Szczegóły: http://fireworld.pl/category.php?id_category=13 Zapraszam do skorzystania ! Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Dobra opcja. Ci z drozszymi zamowieniami wezma 25proc Ci z mniejszymi wezma wysylke za free Cytuj
Tr4nsportowiec 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 No i kolejny rok z Fireworld! Fachowa obsługa, profesjonalne doradztwo no i najlepsze ceny!! Do tego pełno gratisów. Nie ma co się oszukiwać jest to najlepiej rozwijająca się firma, która z sukcesami konkuruje z dotychczasowymi monopolistami na rynku fajerwerków. POLECAM JESZCZE RAZ. Dzięki. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Sklep Naprawdę Godny polecenia ! , zamówiłem no nie wiele ale zawsze i w praktycznie 1.5Dnia paczka była u mnie . Cytuj
KamiloLodz 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Sklep Naprawdę Godny polecenia ! ;)/> , zamówiłem no nie wiele ale zawsze i w praktycznie 1.5Dnia paczka była u mnie . o godz 16 minie 48 godz wiec nie 1,5 dnia Cytuj
KamiloLodz 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Poproszę o numer zamówienia. ja pierwszy raz zamawiam fajerwerki na necie to nie wiem . A po co ci numer ;D Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 20 Grudnia 2013 ja pierwszy raz zamawiam fajerwerki na necie to nie wiem . A po co ci numer ;D Ale ty jesteś pusty za przeproszeniem... Jeśli właściciel sklepu cię pyta o numer zamówienia to pyta aby sprawdzić czy zostało już zrealizowane i wysłane. Kapujesz? Cytuj
KamiloLodz 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ale ty jesteś pusty za przeproszeniem... Jeśli właściciel sklepu cię pyta o numer zamówienia to pyta aby sprawdzić czy zostało już zrealizowane i wysłane. Kapujesz? spokojnie wysłałem mu na zartach sie nie znasz edit: znam ale jeśli chodzi o poważną sprawę taką jak ta to się nie żartuje! Tak na przyszłość Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2013 Żeby Ci podać numer monitorowania przesyłki. Wnioskując po Twoim nicku, nr Twojego zamówienia to #000097. Złożyłeś je 18.12 o godzinie 15. 19.12 ( następnego dnia ), zostało wysłane kurierem. Numer monitorowania przesyłam na PW. Pozdrawiam! Cytuj
KamiloLodz 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Żeby Ci podać numer monitorowania przesyłki. Wnioskując po Twoim nicku, nr Twojego zamówienia to #000097. Złożyłeś je 18.12 o godzinie 15. 19.12 ( następnego dnia ), zostało wysłane kurierem. Numer monitorowania przesyłam na PW. Pozdrawiam! Velibrum dzisiaj dojedzie przesyłka? Cytuj
KamiloLodz 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Hahaha. Prowadzi sklep a nie firme kurierską. wiesz szkoda ze w tym sklepie nie ma jak w innych sklepach ze w regulaminie pisze do kiedy maja czas na przywiezienie paczuszki Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2013 Kolego, zamówienie złożyłeś 18.12, o godzinie 15. Paczka została wysłana kurierem 19.12. Na PW otrzymałeś numer przewozowy. Możesz sprawdzić położenie przesyłki na stronie kuriera. Pozdrawiam! Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Żadem sklep nie ma regulaminu kiedy musi być dostarczona paczka. Sklep a kurier to zupełnie dwie nie zależne instytucje. Więc skle nie może dać gwarancji ani też odpowiadać za to kiedy paczka bedzie dostarczona. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi