Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czas trwania efektu: 40s
Ilość strzałów: 25
Efekt: różno kolorowe zmieniające sie piwonie.
Kaliber: 30mm

Obrazek wyrzutni
Zdjęcie wyrzutni z reszta mojego stuffu sylwestrowego.
Link do filmu:
http://pl.youtube.com/watch?v=5oN3wtxL-NQ
www.fireworks.com.pl/filmy/top_secret_53904.MPG
(prawym klawiszem myszki na link i wybieracie zapisz jako, polecam scigniecie na dysk{leprzy efekt})

Moja opinia na temat tej wyrzutnie jest bardzo dobra! Piekne efekty! I jest dojść głośn :!:
Polecam :!: :!:

Opublikowano

prawde mowiac nieiwem jaki kodek... sciagnolem allpleyera i zrobilem updeta kodekow i zadzialalo...

ale wiem ze dziala!! bo kilka osob juz ogladalo..

Opublikowano

Brawo Wapster! Piękna recenzja wyrzutni. Filmik przede wszystkim :)
Mam ffdshow i allplayera i mi podeszło. W wyrzutni jest dobre, że przy końcu idzie kilka strzałów na raz. Jednak nie można oceniać efektu po filmach : ) Trzeba to widzieć na własne oczy.

Opublikowano

Piękne wystrzały z wyrzutni jeśli tak wygląda jak na filmie jej ułożenie (mówie o wystrzale) to się opłaca kupić i na tego sylwestra postanowiłem kupić black cata i właśnie tą wyrzutnie i będą to największe wyrzutnie-konkrety :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

Świetna wyrzutnia, naprawdę jestem pod wrażeniem. Bardzo ładne efekty oraz ogromny huk przy wystrzale pierwszych strzałów. Wyrzutnia ta jest warta swojej ceny.

Opublikowano

Pewnie,że jest warta swojej ceny,a jeszcze te gwiazdki zamiast palemek dla urozmaicenia co jest bardzo żadko spotykane :D

Opublikowano

ja i tak wole palemki. Co do wyrzutni też mi się bardzo spodobała. Dodam jeszcze że zmienili efekt tej wyrzutni bo wcześniej był crackling.

Opublikowano

mpiwowski tu chodzi o urozmaicenie :-)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Saek zmienili efekt, Wapstera jest ten prawidłowy. Kilka wyrzutni jorga zmieniło efekt.

Opublikowano

Naprawdę niezły efekt , do black cata mu daleko , ale lepszy niż z tym craclingiem.
Wyjątkowo mi się ta wyrzutnia podoba.

Opublikowano

Piękny multicolorowy efekt. Minusik tylko za jeden efekt. W kategorii wyrzutni 25 strzałowych kaliber 30 mm zajmuje miejsce zaraz za black catem. Rzeczywiście lepsza jest ta wersja od wersji z cracklingiem. No chyba że znowu zmienili efekt.

Opublikowano

najfajniejsze w tej wyrzutni jest to że leci kilka strzałów na raz i efekty naprawdę piękne
ja oglądałem film na youtubie i dym w powietrzu tak jakby zakrywał efekt kolejnych wybuchów

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mi w tej wyrzutni spodobało sie to że tyle pięknych kolorowych efektów powoli nachodziło na siebie..naprawdę wyrzutnia godna polecenia

Opublikowano

Ładna wyrzutnia szkoda że jej ni kupie :cry: (brak funduszy).Trudno zakupie w przyszłym roku :wink:

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam musze powiedzieć że jest lepsza od blac cata :neutral: :mrgreen: jak za tą cene to bardzo warto chyba ją kupie ale nie wiem co lepsze czy ten blac cat czy top secret :neutral: jak możecie to napiszcie ale chyba wezme własnie ją 10/10 :mrgreen:

Opublikowano

twoje wypowiedzi sie przeczą najpierw mówisz że jest lepsza od black cata a później że nie wiesz czy jest lepsza. Może na przyszłość układać te zdania jakoś z sensem

PS: Zdecydowanie lepszy jest black cat

• 8 miesięcy temu...
Gość mati_77717
Opublikowano

ile ta kosztuje wyrzutnia ?

Opublikowano

Teraz dokładnie kosztuje 69zł. według cennika listopadowego

Opublikowano
ile ta kosztuje wyrzutnia ?

Jej cena hurtowa w cenniku z 1 listopada bieżącego roku to 69,00 zł.
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Na stronie jorge'a jest napisane że ta wyrzutnia ma nową poligrafię i efekt, oto on:

NOWY EFEKT: CZERWONE, ZIELONE, NIEBIESKIE CHRYZANTEMY

• 1 rok później...
Opublikowano

Wg mnie nowy efekt tej wyrzutni jest hmm... poprostu piękny. :D Trochę mi przypomina efekt jaki jest w El Dorado lub w pytonie od Jorge'a.

Przyznam, że nie widziałem szczególnie tych kolorów, głównie srebrne trzeszczenie, ale wiadomo, że to film, a żeby mieć 100% pewność trzeba zobaczyć ją na żywo.

Ciekaw jestem jej ceny, może ulegnie zmianie? Jeśli tak, to tylko w górę. :lol:
Niektórzy nie lubią tego typu efektów jak właśnie trzeszczące palmy, które są np w NG7, ale wg mnie są one niepowtarzalne, wyróżniają się z tłumu tych zwykłych, najpopularniejszych rozprysków, podobnie zresztą jak gęste wiry czy saluty. Nie często mozna je spotkać w amatorskich wyrzutniach o małym budżecie.

Ogólnie nowy efekt tej wyrzutni zrobił na mnie spore wrażenie, (chociaż to jednak tylko film...) 8/10 Pozdrawiam