Skocz do zawartości

[wrestling242] Stuff 2012/2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Fajerwerki na sylwestra 2012/2013 cz1/2 Kupowane na sklepbigfun.pl koszt 450zł na część 2 dam ok 300zł zapraszam do komentowania

Edytowane przez mantis
Poprawiona nazwa tematu.
Opublikowano

Stuff dobry ale bez sensu brałeś tyle rakiet. Za to byś miał dobra kostkę a rakiety ci nie zrobią tego show. Ale może lubisz rakiety więc 10/10 i serdecznie zapraszam do mojego tematu ze stuffem.

Pozdrawiam endriu123457

Opublikowano

tak lubie rakiety i stawiałem na ilość 2 częsć to biedronka lidl

Opublikowano

Ogromna ilość rakiet i art. różnych. Z kostkami trochę gorzej ale jak sam mówisz wolisz rakiety. Postaraj się jednak kupić coś fajnego na finał aby zadowolić publikę no i może przekonać się do kostek. ;)

Opublikowano

tak jest blisko 100 rakiet a będzie 140 a jeśli chodzi o kostke na finał to co roku jest jw90 oczywiście dokupie z 9 wyrzutni

Opublikowano

Mnóstwo rakiet, jeszcze się nigdy nie spotkałem z takim fanem rakiet. Jeśli zabawisz się w łączenie kilku rakiet np. po 3-5 szt. to wyjdzie Ci bardzo fajne widowisko, a przy tym będziesz miał sporo zabawy, bo przecież o to głównie chodzi.. o zabawę i uciechę z widowiska.
Tak jak piszesz, wyrzutnie na finał i będzie pięknie ;)
Pozdrawiam

Opublikowano

Ja także kocham rakiety ale w tym roku postanowiłem iść w kostki i art.różne 10/10 ! Czekam na cz.2

Opublikowano

z jr8 chyba coś zrobie a w cz 2 może być więcej rakiet gdzieś z 50 lubie długo odpalać :]

Opublikowano

NO DOKŁADNIE mam taką zasade - "im więcej lontów tym więcej zabawy" :D

Opublikowano

Witajcie odpaliłem wczoraj pare rakiet jr8 czy one nie powinny wybychać co roku waliły za***istymi efektami a w tym roku jakies plum i prawie wogóle efektu niema o co chodzi

Opublikowano

Super stuff ! Widze że lubisz rakietki i petardy ;) . Jak na kwotę którą poświęciłeś jest naprawde OK.

Opublikowano

Rakiet masz w brud, są wyrzutnie i artykuły różne, na ogół super. :)

Opublikowano

Bardzo dobry stuff , z rakietami trochę przesadzone ale jak kto lubi :) 5/5

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Juz moge powiedziec ze dojdą jakies mozdzierze

Opublikowano

Super stuff , fajne rakietki :D