ZADYMIACZ 0 Opublikowano 16 Listopada 2012 Witam mam problem bo na youtube są 2 różne efekty tej wyrzutni prosił bym o pomoc gdyż jeden z tych efektów bardzo mi się podoba i zamierzam zamówić większą ilość tej kostki ale niechce się wpakować w bagno jeżeli okaże się niepożądany efekt Cytuj
0 ZADYMIACZ 0 Autor Opublikowano 16 Listopada 2012 Ten efekt mi się podoba czy taki jest naprawde? Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 16 Listopada 2012 Miałem JW06 kasjopeje i według mnie to jest porażka a nie kostka małe efekty + szybko znikający efekt więc nie polecam . Ale za to JW07 Polecam w 100%endriu123457 Cytuj
0 ZADYMIACZ 0 Autor Opublikowano 17 Listopada 2012 A to w takim razie niebęde brał nic z serii bang bang wole już new generationy się pobawić bo efekty mają super Cytuj
0 Korsarz96 17 Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja tam niewiem jak dla mnie bardzo fajna i ładna wyrzutnia ;/ jak na tą cene spełania swoje zadanie nie rozumiem was ... Cytuj
0 Grandzik 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Jak na 18zł to uważam, że nie jest zła. Chociaż zakupu większej ilości nie polecam. Proponuję wypróbować też inne kostki Cytuj
0 Korsarz96 17 Opublikowano 18 Listopada 2012 Tzn. Jeżeli chcesz większe ilości to lepiej weź sobie:Seria Big Bang - Mars lub Macrocosmos III / I Cytuj
Pytanie
ZADYMIACZ 0
Witam mam problem bo na youtube są 2 różne efekty tej wyrzutni prosił bym o pomoc gdyż jeden z tych efektów bardzo mi się podoba i zamierzam zamówić większą ilość tej kostki ale niechce się wpakować w bagno jeżeli okaże się niepożądany efekt
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi