Regnum 0 Opublikowano 16 Listopada 2012 WitamWiem ,że to trochę głupie pytanie jednak chciałbym się dowiedzieć czym różni się fontanna od fontanny cylindrycznej oraz wulkanu chociaż nie wiem czy między fontanna a wulkanem jest jakaś różnica.Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam ! Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 16 Listopada 2012 Fontanna cylindryczna jest taka podłużna jak walec. A fontanna stożkowa to fontanna taka jakby trójkątna chyba wiesz o co mi chodzi. A efekt się praktycznie nie zmienia tylko czasami efekt z cylindrycznej fontanny jest grubszy . A wulkan a fontanna to to samoPozdrawiam endriu123457 Cytuj
0 mantis 433 Opublikowano 16 Listopada 2012 Różnica jedynie w kształcie. Fontanna cylindryczna ma kształt walca (rury, tubki), a stożkowa kształt trójkątny (w kształcie wulkanu).Wulkan i fontanna to zamienne określenia dla tego samego rodzaju fajerwerku. Cytuj
0 Arturo 15 Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Różnica jest taka że jedno to cylinder a drugie to stożek. Edytowane 16 Listopada 2012 przez mantis Ortografia. Cytuj
0 Pampi123 1 Opublikowano 16 Listopada 2012 Ci wyżej dobrze mówią. Jeśli chodzi o efekt to nie zmienia się. Cytuj
Pytanie
Regnum 0
Witam
Wiem ,że to trochę głupie pytanie jednak chciałbym się dowiedzieć czym różni się fontanna od fontanny cylindrycznej oraz wulkanu chociaż nie wiem czy między fontanna a wulkanem jest jakaś różnica.
Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam !
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi