Skocz do zawartości

Co to jest?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Starszak
Opublikowano

Witam. Zastanwia mnie co zsotało odpalone w 28 sek. filmiku

Słyszałem, że kula od moździerza ale jaka? Gdzie dostanę?

P.S Jeśli zły temat to proszę oprzeniesienie.
Opublikowano

To jest samoróbka zdaje mi się ze sa tam fp3, jw01 , i szelki z jakiegoś moździerza ;)

Opublikowano

To jest karabinek samoróbka.

Gość Starszak
Opublikowano

Możecie podać nazwy produktów, które mogły wchodzić skład tego karabinka? Odpala się to w sposób skręcenia wszystkich lontów w jeden?

Opublikowano

Możecie podać nazwy produktów, które mogły wchodzić skład tego karabinka? Odpala się to w sposób skręcenia wszystkich lontów w jeden?

1) Nie możemy, bo nie wiemy, co wchodzi w jego skład i nie mamy jak tego rozpoznać.
2) Nie powiemy ci, jak takie coś zrobić, bo na tym forum nie wolno mówić o samoróbkach. Ponadto ten karabinek jest wyjątkowo niebezpieczny i trzeba być kretynem, żeby go odpalać tak jak oni.
Gość Starszak
Opublikowano

Dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Moim zdaniem napchane są tam rakiety, jakieś szelki, możliwe że jakieś rozebrane wyrzutnie + na pewno fp3. To połączenie jest jak widać niebezpieczne, ale efektowne. Moim zdaniem za blisko budynków i samochodów zostało to odpalone.

Opublikowano

Efekt ciekawy, ale nic poza tym..
Głupota, bezmyślność i debilizm. Jak można takie ładunki odpalać kilka metrów od aut i budynków. Mogli się wybrać poza strefę zamieszkałą.
Zdecydowanie nie popieram takiego zachowania.

Opublikowano

W holandi robią takie fajerwerki jakie się na nie śniły. Ale na pewno nie jest to jedna wyrzutnia lub coś w tym rodzaju. Jest to karabinek. W holandi możemy kupić np wulkan który na końcu wybucha. Petardy z kolorowym dymem i tym podobne.

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko wymyślnym fajerwerkom, a nawet popieram. Zwiększa to efektywność widowiska, nie mniej jednak wszystko z zachowaniem maksimum bezpieczeństwa.
Pozdrawiam Piromaniaków :)

Opublikowano

No porostu szkoda słów.... Połączenie rakiet,kilku wyrzutni DUŻEJ ilości fp3 o ile dobrze widziałem to granatów dymnych .... Możliwe że szelki od moździeżt A gdy przechodziło tamtędy dziecko ? Ja wale DEbilizm do potęgi entej ....

Opublikowano

Autor tematu podziękował już za odpowiedź, więc...

ZAMYKAM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...