Grandzik 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Witam serdecznie wszystkich przeglądających mój temat. Dziś wstawiam na to forum moje pierwsze zdjęcie kompletnego stuffu na tegorocznego sylwestra. Jestem na tym forum od prawie 2 lat, ale dopiero w tym roku zdecydowałem się pochwalić tym co mam Zamówienie składałem w sklepie Bigfun. Profesjonalna i kompetentna obsługa klienta, a na dodatek ekspresowa wysyłka. Zamówienie zrealizowane na kwotę 310zł.Petardy:FP3 Big - 1 szt.FP3 Small - 1 szt.FP1 - 1 szt.EX1 - 3 szt.Wyrzutnie:JW08 WenusTXB592 Sky BrocadeJW06 KasjopejaJW4060 Styx184025 Kometen SymphonieB14 ExtremeTXB422 Little palm treeP7015 SoulP7202 SaraTXB462 Red peonyTXB824/N FigielSM9880 BabelSM9882 Red meteorP7201 AronAkcesoria:Lont 10cm/s - 5mLont 1cm/s - 5mZestaw promocyjny 300+ (numer 1):JW57 New AgeOpakowanie stroboskopów 22172 ROMISCHE BLINKLANZEPonadto, zamawiałem fajerwerki kumplowi i z tej racji mogłem sobie dodatkowo wybrać jakiś zestaw promocyjny za jego zakupy dla siebie. Zestaw promocyjny 50+ (numer 1 i numer 6):SM2126 Macrocosmos IIIEX1 - 1 szt.SATANS KNALL 22007 - 3 szt.INTERSTELLA WARS SP2214 - 2 szt.Strzelające cukierki 22753 - 1 szt.Zdjęcie moich pociech Uploaded with ImageShack.usW tym roku postanowiłem wypróbować kilka kostek, których jeszcze nie miałem bazując na proporcji jakość/cena. Co prawda mogłem wziąć kilka dużych kostek, ale wolę posprawdzać te mniejsze mając przy tym więcej zabawy. Petard mało, bo mam jeszcze stare zapasy. W rakiety nie inwestuję, bo słabo wypadają na tle wyrzutni, nie mniej jednak, by tradycji stało się zadość jest ich kilka w zestawach promocyjnych, więc do zabawy wystarczy Kostki będą odpalane pojedynczo, być może w przyszłym roku będę je łączył. Zapytacie, po co ci lont? Odpowiem, lontu nigdy za wiele. Na pewno jakiś karabinek zrobię A kto wie co mi jeszcze do głowy przyjdzie Zapraszam do oceniania i komentowania. Mile widziane Wasze prywatne opinie jak i sugestie. Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Piękny stuff dobrze dobrany ! 10/10 ! Pozdrawiam i życzę miłej zabawy.Moja mała sugestia:przydałoby się trochę art. różnych Cytuj
Poki 17 Opublikowano 18 Listopada 2012 Również mogę pochwalić za wybór kostek. Kostki z serii do 25zł, które są u Ciebie w stuffie to moim zdaniem najlepsze kostki w tej cenie (jest jeszcze kilka, których nie ma u Ciebie,a le stanowia one mniejszość). New Age w gratisie? Musze sprawdzić te zestawy promo! Jaja dinozaura, bardzo przyjemne i hałaśliwe petardy, które w grupie do 5zł są dla mnie liderem. Zapraszam również do rywalizacji na karabinek. Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 18 Listopada 2012 Genialnie dobrane artykuły. Dobrze, że nie bawiłeś się w kupowanie "duperlasków'" tylko poszedłeś o kilka półek wyżej. Będziesz zadowolony z zakupów Cytuj
dDamixon 3 Opublikowano 18 Listopada 2012 Stuff jest okej, Brakuje jeszcze tylko kostki finałowej, bo new age nie za bardzo się nadaje Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 18 Listopada 2012 Znakomity stuff, dobrze wybrane kostki + pare na prawdę znakomitych kostek.. 10/10 i zapraszam do mnieendriu123457 Cytuj
Grandzik 0 Autor Opublikowano 18 Listopada 2012 Na finał wybrałem TXB592 Sky Brocade. Dlaczego nie JW57 New Age? Bo TXB592 bardziej mi się podoba (chodzi o efekt). Gdybym miał kupić JW57 za gotówkę to bym jej nie kupił, a skoro była w zestawie promocyjnym to chętnie ją wypróbuję.Ponadto rozważałem zakup JW90, ale kuzyn taką ma, więc nie chciałem się powtarzać, może w przyszłym roku sobie zafunduję.Poki, z chęcią poznam te kilka kostek, o których piszesz kilka postów wyżej.Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi