Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 yy co jest? normalnie ręka mi zatoczyła się by pewnemu osobnikowi warna złożyć w hołdzie a tu zonk, nie ma takiej opcji? o co chodzi bo nie czaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Z tego co mi wiadomo to warny będą włączone gdzieś tak 2 miesiące przed sylwestrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 n/c... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Nostra ty dominikowi chciałeś dać warna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 tia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 tu akorat sie niedziwie mu by sie przydal warn... ale niestety narazie sa wylaczone, bo jest malo ludzi i malo postow wiec moznasobie ztym radzic sobie jakos inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 a jak włączysz te warny to od zera będzie czy tyle co mieliśmy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 a nawet nieiwem, ale jak Ci tak zal Twoich warnow to jak wlacze to bede Ci mogl 2 wlepic..?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 nie nie jak włączysz chciałbym mieć 0 :smile: nie lubie moich warnów :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano 0 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 ja też bym tak chciał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek777 0 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 nigdy wiecej warnowmuhahahahahaha nie no..sorki nie dawajcie warna jakby cos to usune Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi