sokol 6 Opublikowano 18 Listopada 2012 Szukam jakiejś nie za drogiej kamery z przedziału 500-600zł chciałbym nagrywać nią fajerwerki, ale nie tylko wiadomo. Cytuj
0 Korsarz96 17 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zły dział... Off top o sylwestrze sie kłania Idz do Saturn/Media Markt i pytaj ekspedienta a nie nas ;/ Cytuj
0 piter2599 5 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zły dział... Off top o sylwestrze sie kłania Idz do Saturn/Media Markt i pytaj ekspedienta a nie nas ;/ To żeś dowalił... Myślisz, że nie ma tu osób, które się nie znają na takim sprzęcie? To jesteś w błędzie...Wracając do tematu. Za 500-600 zł nie znajdziesz dobrej kamery do kręcenia piro. Ja bym na Twoim miejscu zbierał jeszcze tak do 1.5k - 2k to wtedy możesz szukać Cytuj
0 JacuQM 122 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zobacz w mój temat bo ostatnio miałem podobny problem. Cytuj
0 Maciej Borkowski 0 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Tobie ta odpowiedź nic już nie da, bo post jest stary, ale temat przed świętami na czasie :! Na promocjach są już kamery za tysiaka, więc jeżeli się postarać można kupić używaną za sześć stów lub jakąś starą za dwie, no 250 pln jeżeli jest w dobrym stanie. Od bidy można kręcić telefonem, ewentualnie pożyczyć od jakiegoś singla. Reniferek... Cytuj
Pytanie
sokol 6
Szukam jakiejś nie za drogiej kamery z przedziału 500-600zł chciałbym nagrywać nią fajerwerki, ale nie tylko wiadomo.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi