rafi 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Jakiś koleś planował zdetonować 4 tony jakiegoś materiału wybuchowego obok sejmu. Więcej info tutaj. Jest jeszcze galeria pokazująca część rzeczy które zgromadził link: tutaj i zdjęcie przedmiotów które większość zna: link Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 20 Listopada 2012 Bardzo ciekawe rzeczy tam ma. Sama sprawa jest ciekawa. Zapalniki, systemy i lont - wszystko można łatwo kupić i kilka osób z forum również to ma, ale do pirotechniki widowiskowej. W przeciwieństwie do całej reszty.Mam tylko nadzieję ze z tego powodu nie wprowadza zaostrzeń na rynku pirotechniki pokazowej... Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że Brunon K. szukał kontaktów w środowisku pasjonatów broni i materiałów wybuchowych. Coś dla nas Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 20 Listopada 2012 Ciii...ABW czuwa Pewnie Donald szykuje znowu jakas ofensywe i bedzie chcial zaostrzyc prawo. Cytuj
rafi 0 Autor Opublikowano 20 Listopada 2012 Mam tylko nadzieję ze z tego powodu nie wprowadza zaostrzeń na rynku pirotechniki pokazowej... Dokładnie o tym samym pomyślałem w końcu zapały, lont jak i systemy do zdalnego odpalania posiadają użytkownicy tego forum. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 20 Listopada 2012 Posiadał lonty, zapłony, baterie, ale myślę, że posiadał również w swojej lodówce szynkę i masło i myślę, że tak samo nikt nie będzie nikogo ganiał za szynkę i masło, jak i za lonty, zapłony i baterie, bo to rzeczy powszechnie dostępne, w posiadaniu których znajdują się setki, albo i tysiące ludzi Cytuj
Poki 17 Opublikowano 20 Listopada 2012 Dla mnie to taki temat by odwrócić uwagę od drążonego tematu prowokacji 11.11 w Wawie. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 20 Listopada 2012 Bruno Uno to teraz temat numer jeden. ABW chwali sie jakie to jest skuteczne, szkoda ze nadal nie wiedza gdzie sa setki mln zlotych z AMBER GOLD. Byla potrzebna jakas szopka, no i jest. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 20 Listopada 2012 Bruno Uno to teraz temat numer jeden. ABW chwali sie jakie to jest skuteczne, szkoda ze nadal nie wiedza gdzie sa setki mln zlotych z AMBER GOLD. Byla potrzebna jakas szopka, no i jest. Pojadę z angielska- Exactly Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 21 Listopada 2012 Pewnie Donald szykuje znowu jakas ofensywe i bedzie chcial zaostrzyc prawo. Dla mnie to taki temat by odwrócić uwagę od drążonego tematu prowokacji 11.11 w Wawie. Szczerze, to na tym forum nie spodziewałem się takich odpowiedzi.Jednak wiara, że nie wszyscy mają zasłonięte oczy propagandą mediów.Panowie, to zwykła osłona dymna na wprowadzenie nowych przepisów.W naszym państwie powoli jest gorzej niż w najgorszej komunie.Ludzie, którzy jawnie z tym walczą (zatrzymania przed 11 listopada kibiców, zatrzymanie Starucha) są zamekani, prześladowani przed służby rodem z czasów komuny.Rząd zaczyna rozumieć, że ludzie powoli otwierają oczy i przechodzą do działania.Czas się obudzić.Pozwole sobie zacytować wypowiedź z innego forum, które doskonale to obrazuje:"Dzis tez z wielka pompa wrzucili jakis zamach gowinarza z czterema tonami materialu ,ktore przywiezie torowka pod sejm a po cichu komorowski podpisal likwidacje polskiego rolnictwa zgodnie z nakazem zydow z unii czyli zywnosc modyfikowana GMO, zniszczy ona polska gospodarke polskie dzieci i polakow, cala ta konferencja prokuratury to bajka dla lemingow i mankrutow! Tu chodzi o to ,aby zrobic szum wielka konferencje zaslone dymna a po cichu wprowadzic cos na co ludzie nigdy by sie nie zgodzili. Wlasnie od dzis jestesmy prowadzeni prosto do katastrofy, wczesniej bylismy do niej przygotowywani. Kiedys Pisalem o patentach w unii na zywnosc ktora musimy spozywac by zyc. wlasnie ja wprowadzili w naszym kraju a podpisal ja wielki patriota prezydent szczykunow. Upadek najlepszej rzeczy jaka Mielismy na swiecie-naszego rolnictwa." Cytuj
saper 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 Biorąc pod uwage obecny rząd żałuje że ten zamach nie doszedł do skutku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi