OWEN*PZN 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 plan na zamówienie stuffu cz.1Explosive I x30FP3XJaja dinozaura x2Luftheuler- gwizdki pirotechniczneRed peony POW Korsarz czterostrzałowyAchtung - 3szt.x4Achtung - 3szt.SaraPetarda lontowa JC05Achtung - 60szt. x2FP3/BigCyrkoblitzAron GROM - 1.55 zł=150.27 złZMIENIĆ COŚ? ZAMAWIAM NA BF Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 21 Listopada 2012 Widać, ze lubisz petardy, ale moim zdaniem za dużo ich. Za te pieniądze wziąłbym jeszcze jakąś kostkę i zamiast niektórych petard jakieś artykuły różne - nimi tez można się dobrze pobawić. Pozdrawiam Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 21 Listopada 2012 Chłopie zluzuj majty 30x ExplosiveI ??? Na cholere ci tyle tego ? Masz FP3X i FP3/Big na co ci tyle Achtungów weż zosbie do tego z 3-4 DUŻE Achtungi a nie ażtyle tego zamiast tego dobież se fajną kosteczkę Seria Big Bang Mars albo Kasjopeje albo Purpule Tail Cytuj
OWEN*PZN 0 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 Chłopie zluzuj majty 30x ExplosiveI ??? Na cholere ci tyle tego ? Masz FP3X i FP3/Big na co ci tyle Achtungów weż zosbie do tego z 3-4 DUŻE Achtungi a nie ażtyle tego zamiast tego dobież se fajną kosteczkę Seria Big Bang Mars albo Kasjopeje albo Purpule Tail co to jest 2 paczki fp3 i paczka fp3/small.? Są 3 paczki dużych achtunguów po 3 szt. A ja jeszcze dokupię coś w marketach. Jak coś zmienię to te małe kostki gromy i achtungi. Cytuj
OWEN*PZN 0 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 ZMIANA ;Dex1 20 szt.-33.8złfp3x 8.92 jaja dinozaura x2 9.84złgwizdki 0.99 złkorsaż czterostrzałowy -7.99 złachtung 1.70 zł jc05 x3-26.97 złfp3/big - 10.98złCyrkoblitz 5.99 złsuper cracker 11.88 złgrom2 - 7.33 złYellow Purple Peony 10.23 złpurple tail 15.84 złLittle palm tree-7.27 zł150.81 zł Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 21 Listopada 2012 Wow teraz jest 20 paczek Ex1 a nie 30 no bracie pojechałeś Nie no skoro lubisz petardy "hukowe" to kupuj jak uważasz ale jak dla mnie tego jest poprostu ZA DUŻO kiedy ty to chcesz wystrzelać ? Będziesz latał od 24:00 i nawalał hukuwkami ? Zainwestuj w zabawe : Jakieś bączki/Samoloty/Pszczółki/Trzeszczące kulki/Rakiety typu "Kosmos" Cytuj
OWEN*PZN 0 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 Wow teraz jest 20 paczek Ex1 a nie 30 no bracie pojechałeś :D/> Nie no skoro lubisz petardy "hukowe" to kupuj jak uważasz ale jak dla mnie tego jest poprostu ZA DUŻO kiedy ty to chcesz wystrzelać ? Będziesz latał od 24:00 i nawalał hukuwkami ? Zainwestuj w zabawe : Jakieś bączki/Samoloty/Pszczółki/Trzeszczące kulki/Rakiety typu "Kosmos" :)/> nas jest 2 i będziemy sobie chodzi od 16:00 mniej więcej. A motylki bd bo biorę 2 zestawy za 0.99 zł a rakiety kupie na straganie lub w markecie a zabawki kolega coś będzie miał pewnie ^^ Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 22 Listopada 2012 Jest Dobrze ! I nie słuchaj Korsarza96 , on nie wie co to zabawa Zabawa w sylwestra to podstawa. 5/5 Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 22 Listopada 2012 Jest Dobrze ! :)/> I nie słuchaj Korsarza96 , on nie wie co to zabawa :D/> Zabawa w sylwestra to podstawa. 5/5 Oczywiście Też lubię art. różne i petardy Dobrze dobrany stuff 10/10 ! Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 22 Listopada 2012 Wow teraz jest 20 paczek Ex1 a nie 30 no bracie pojechałeś Nie no skoro lubisz petardy "hukowe" to kupuj jak uważasz ale jak dla mnie tego jest poprostu ZA DUŻO kiedy ty to chcesz wystrzelać ? Będziesz latał od 24:00 i nawalał hukuwkami ? Zainwestuj w zabawe : Jakieś bączki/Samoloty/Pszczółki/Trzeszczące kulki/Rakiety typu "Kosmos" Rakiety typu kosmos , dowalił żeś............Tak do autora tematu :to ja ci mówię nie wystrzelasz tylu paczek EX1 , sam się przekonałem mając w zeszłym roku 50paczek kup lont i zrób karabinekhttp://www.forumfajerwerki.pl/topic/10238-konkurs-ii-edycja-na-najlepszy-karabinek/ Cytuj
OWEN*PZN 0 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 Rakiety typu kosmos , dowalił żeś............Tak do autora tematu :to ja ci mówię nie wystrzelasz tylu paczek EX1 , sam się przekonałem mając w zeszłym roku 50paczek ;)/>/> kup lont i zrób karabinekhttp://www.forumfajerwerki.pl/topic/10238-konkurs-ii-edycja-na-najlepszy-karabinek/ wystrzelam wszystko zeszłym roku miałem 5 paczek i w 1 godz poszło a nas jest 2 wiec 10 paczek na 1 osobę.a jak pisałem wyżej mam zamiar wyjść o godzinie 16:00 Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 22 Listopada 2012 Może być widać że lubisz :D/> 10/10 :P/> Tylko mówie jakieś wyrzutnie dokup i będzie GITES ! :]/> Cytuj
OWEN*PZN 0 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 Może być widać że lubisz :D/>/> 10/10 :P/>/> Tylko mówie jakieś wyrzutnie dokup i będzie GITES ! :]/>/> Nie mam więcej kasy a jeszcze kupie wyrzutnie z biedronki i coś na straganach. Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 27 Listopada 2012 Dla mnie też podstawą jest dobrze się bawić w sylwestra z wyrobami piro. Ale efektu to ty masz za mało Cytuj
OWEN*PZN 0 Autor Opublikowano 28 Listopada 2012 Dla mnie też podstawą jest dobrze się bawić w sylwestra z wyrobami piro. :)/> Ale efektu to ty masz za mało :)/> ojtam. jeszcze zakupy w marketach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi