Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

plan na zamówienie stuffu cz.1
Explosive I x30
FP3X
Jaja dinozaura x2
Luftheuler- gwizdki pirotechniczne
Red peony
POW
Korsarz czterostrzałowy
Achtung - 3szt.x4
Achtung - 3szt.
Sara
Petarda lontowa JC05
Achtung - 60szt. x2
FP3/Big
Cyrkoblitz
Aron
GROM - 1.55 zł
=150.27 zł
ZMIENIĆ COŚ? ZAMAWIAM NA BF

Opublikowano

Widać, ze lubisz petardy, ale moim zdaniem za dużo ich.
Za te pieniądze wziąłbym jeszcze jakąś kostkę i zamiast niektórych petard jakieś artykuły różne - nimi tez można się dobrze pobawić.
Pozdrawiam

Opublikowano

Chłopie zluzuj majty 30x ExplosiveI ??? Na cholere ci tyle tego ? Masz FP3X i FP3/Big na co ci tyle Achtungów weż zosbie do tego z 3-4 DUŻE Achtungi a nie ażtyle tego zamiast tego dobież se fajną kosteczkę Seria Big Bang Mars albo Kasjopeje albo Purpule Tail

Opublikowano

Chłopie zluzuj majty 30x ExplosiveI ??? Na cholere ci tyle tego ? Masz FP3X i FP3/Big na co ci tyle Achtungów weż zosbie do tego z 3-4 DUŻE Achtungi a nie ażtyle tego zamiast tego dobież se fajną kosteczkę Seria Big Bang Mars albo Kasjopeje albo Purpule Tail

co to jest 2 paczki fp3 i paczka fp3/small.? Są 3 paczki dużych achtunguów po 3 szt. A ja jeszcze dokupię coś w marketach. Jak coś zmienię to te małe kostki gromy i achtungi. :)
Opublikowano

Usuń te Achtungi i w ich miejsce weź rakiety JR4.

Opublikowano

ZMIANA ;D
ex1 20 szt.-33.8zł
fp3x 8.92
jaja dinozaura x2 9.84zł
gwizdki 0.99 zł
korsaż czterostrzałowy -7.99 zł
achtung 1.70 zł
jc05 x3-26.97 zł
fp3/big - 10.98zł
Cyrkoblitz 5.99 zł
super cracker 11.88 zł
grom2 - 7.33 zł
Yellow Purple Peony 10.23 zł
purple tail 15.84 zł
Little palm tree-7.27 zł
150.81 zł

Opublikowano

Wow teraz jest 20 paczek Ex1 a nie 30 no bracie pojechałeś :D Nie no skoro lubisz petardy "hukowe" to kupuj jak uważasz ale jak dla mnie tego jest poprostu ZA DUŻO kiedy ty to chcesz wystrzelać ? Będziesz latał od 24:00 i nawalał hukuwkami ? Zainwestuj w zabawe : Jakieś bączki/Samoloty/Pszczółki/Trzeszczące kulki/Rakiety typu "Kosmos" :)

Opublikowano

Wow teraz jest 20 paczek Ex1 a nie 30 no bracie pojechałeś :D/> Nie no skoro lubisz petardy "hukowe" to kupuj jak uważasz ale jak dla mnie tego jest poprostu ZA DUŻO kiedy ty to chcesz wystrzelać ? Będziesz latał od 24:00 i nawalał hukuwkami ? Zainwestuj w zabawe : Jakieś bączki/Samoloty/Pszczółki/Trzeszczące kulki/Rakiety typu "Kosmos" :)/>

nas jest 2 :D i będziemy sobie chodzi od 16:00 mniej więcej. A motylki bd bo biorę 2 zestawy za 0.99 zł a rakiety kupie na straganie lub w markecie a zabawki kolega coś będzie miał pewnie ^^
Opublikowano

Jest Dobrze ! :) I nie słuchaj Korsarza96 , on nie wie co to zabawa :D Zabawa w sylwestra to podstawa. 5/5

Opublikowano

Jest Dobrze ! :)/> I nie słuchaj Korsarza96 , on nie wie co to zabawa :D/> Zabawa w sylwestra to podstawa. 5/5

Oczywiście :) Też lubię art. różne i petardy :D
Dobrze dobrany stuff 10/10 !
Opublikowano

Wow teraz jest 20 paczek Ex1 a nie 30 no bracie pojechałeś laugh.gif Nie no skoro lubisz petardy "hukowe" to kupuj jak uważasz ale jak dla mnie tego jest poprostu ZA DUŻO kiedy ty to chcesz wystrzelać ? Będziesz latał od 24:00 i nawalał hukuwkami ? Zainwestuj w zabawe : Jakieś bączki/Samoloty/Pszczółki/Trzeszczące kulki/Rakiety typu "Kosmos" smile.gif

Rakiety typu kosmos , dowalił żeś...

.........
Tak do autora tematu :to ja ci mówię nie wystrzelasz tylu paczek EX1 , sam się przekonałem mając w zeszłym roku 50paczek ;)kup lont i zrób karabinek

http://www.forumfajerwerki.pl/topic/10238-konkurs-ii-edycja-na-najlepszy-karabinek/
Opublikowano

Rakiety typu kosmos , dowalił żeś...

.........
Tak do autora tematu :to ja ci mówię nie wystrzelasz tylu paczek EX1 , sam się przekonałem mając w zeszłym roku 50paczek ;)/>/> kup lont i zrób karabinek

http://www.forumfajerwerki.pl/topic/10238-konkurs-ii-edycja-na-najlepszy-karabinek/

wystrzelam wszystko zeszłym roku miałem 5 paczek i w 1 godz poszło a nas jest 2 wiec 10 paczek na 1 osobę.a jak pisałem wyżej mam zamiar wyjść o godzinie 16:00
Opublikowano

Może być widać że lubisz :D/> 10/10 :P/> Tylko mówie jakieś wyrzutnie dokup i będzie GITES ! :]/>

Opublikowano

Może być widać że lubisz :D/>/> 10/10 :P/>/> Tylko mówie jakieś wyrzutnie dokup i będzie GITES ! :]/>/>

Nie mam więcej kasy a jeszcze kupie wyrzutnie z biedronki i coś na straganach.
Opublikowano

No to się ciesze że się zgadzamy :D

Opublikowano

Nigdy petard za dużo ! ;) . Tylko ostrożnie z tym :)

Opublikowano

Dla mnie też podstawą jest dobrze się bawić w sylwestra z wyrobami piro. :) Ale efektu to ty masz za mało :)

Opublikowano

Dla mnie też podstawą jest dobrze się bawić w sylwestra z wyrobami piro. :)/> Ale efektu to ty masz za mało :)/>

ojtam. jeszcze zakupy w marketach.