Skocz do zawartości

[Tr4nsportowiec] Stuff 2012/2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stuff super, ale jak dla mnie za mało petard. :)

Opublikowano

masz już sporo wyrzutni i pare rakietek :D Dokup pare rzeczy do zabawy :Bączki,trzeszczące kulki i może jakieś hukowe :D Ale i tak masz już dużo :) 10/10 Ale dokup pare pierdół :)

Opublikowano

Coś się jeszcze dokupi.

Czy ktoś zaproponowałby jak połączyć niektóre kostki? czy jest sens? czy trudno to zrobić?

Opublikowano

Stuff znakomity dobre kostki z serii NG + mniejsze kostki dobre. Dokup coś z fp3. Ale jak narazie znakomicie !!.

Pozdrawiam i zapraszam do siebie.

endriu123457

Opublikowano

Myśle że warto połączyć pare kosteczek żeby zrobić jeden ładny,fajny pokaz tylko ja ci nie pomoge z dobraniem bo sam mam z tym problem xD

Opublikowano

Jak dostałeś te 2 kostki jako gratisy ?

Opublikowano

a to ci napisali że dostaniesz 2 kostki gratis (w sumie zajebicha prezent dostałeś)...

Opublikowano

Do zamówienia za 400 zł na FM był gratis za 100 zł i te dwie kostki wybrałem. Inna sprawa, że za całe zamówienie zapłaciłem 350 także chyba się walneli :D

Opublikowano

No no , całkiem fajny stuff :D . Brakuje mi jak powyższym trochę Petard i Art Różnych 9/10 .

Opublikowano

Kup sobie :
4x Trzeszczące Kulki
4x Kornik (4x6szt.)
Jakies rakietki do zabawy (np.JR4)
Rzymskie ognie np:Multicolor T6237 lub JRC5678
2x Żuki
Jakiś strotoskop ( nie doradze ci bo sie nieznam) :)
I może pare hukowych dokup :D A tak to wszystko :P

Opublikowano

Super dokup pare petard i będzie wyśmienicie ;d