mantis 423 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 JW37 Gogo Dance Importer: JorgeOpis: fontanno-wyrzutnia + 230 kolorowych kul (nie próbujcie liczyć )Efekt: http://rapidshare.com/files/23541098/Gogo_Dance.wmv.html (14MB)Wraz z kolegami zrobiliśmy mały pokaz na działce jednego z nich. Niestety nie przyniosłem na to nic z mojego sprzętu. Gogo Dance należał do mojego brata i dał za niego 27zł (w hurtowni 18,20zł). Drugi brat nagrywał, a ja tylko patrzyłem. Sama fontanno-wyrzutnia jest dość spora, a dlatego, że w środku jest rura z fontanną, a na obwodzie są poprzyczepiane rurki rzymskich ogni. Przypuszczam, że z jednej rurki wylatywało 10 kul, bo razem było ich 23. Efekt i dynamika wystrzałów robiła bardzo duże wrażenie i trzeba przyznać, że sam się zdziwiłem. Fontanna była raczej taką wstępną grą, a dopiero później poszły w ruch niezliczone ilości różnokolorowych komet.Fajerwerka godna polecenia, ale z pewnością nie jest to mistrz pod względem cena/jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Możesz to dać na inny serwer?Bo z rapide nie moge pobierać :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 takie średnie. Fontanna nie była w tej wyrzutni w ogóle potrzebna, ale później już się rozkręciło. Szczerze powiem że myślałem że ta wyrzutnia będzie dłużej strzelać, moja ocena tej wyrzutni to 3+/6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Mi tam się ta wyrzutnia podoba Efekcik bardzo fajny, szczególnie jak chcemy zrobić jakiś pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 może dlatego tak słabo oceniłem bo zrobiłem sam lepszą z rzymskich ogni, ale do rozpoczęcia jakiegoś pokazu to jest ok :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 W końcu udało mi się pobrać ten film :mrgreen: ,ale za bardzo mi się nie spodobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Za tą cenę to bym sobie raczej nie kupił u mnie w hurtowni około 18 złotych :mrgreen:Nic w niej specjalnego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r00ni95 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 No to ja teraz ostro odświeżę temat i napisze coś Chwilę po 00:00 odpaliłem tą wyrzutnię i przyznam, że spełniła moje oczekiwania. Ponad 35 sekund ładnego efektu, z pięknym odgłosem "wypluwania". Bardzo ładnie oświetlała pobliskie domy. Oczywiście najlepiej się wykazuje na rozpoczęcie pokazu. W moim przypadku nie było żadnego pokazu ( za mało fajerwerków :cry: ) Ale ona jako pierwsza poszła na odstrzał Także polecam, jednak ocenie można różnie myśleć Daję 8-/10 [mały minus za cena/efekt] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Nowy Film:http://www.youtube.com/watch?v=Jw5MiqGSe0Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi