Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie czy byłby ktoś zainteresowany spotkaniem w Bydgoszczy ? Konkretnie chodzi o 29-30-31 Grudnia. Ktoś zainteresowany ? Pisac ! :D

Opublikowano

Może byłbym, ale zaznaczam MOŻE! Wszystko zależy od dnia, godziny, ilości osób, miejsca, intencji spotkania itd. itp. Pozdrawiam

Opublikowano

Ja również Bydgoszcz i chętnie poznam większą grupę ludzi z Bydgoszczy :)

Opublikowano

No jakby zebrało się chociaż z 4-5 osób to myślę że można zorganizować takie spotkanie :P

Opublikowano

No coś cisza się zrobiła z Bydgoszczy :P.

Opublikowano

No dokładnie :( No ale skoro chcą samemu spędzać sylwestra jak dzieci Neo to ich problem ....

Opublikowano

Może niektórzy mają życie poza forum? Znajomych z którymi mogą się spotkać w sylwestra i w innym terminie? To, że nie chce się ktoś spotkać, nie świadczy o braku znajomych. Ja bym się tak jak Ty nie martwił, niektórzy lubią ciszę i samotność. Może "mierzysz własną miarą" innych i sam nie masz z kim wyjść?

Opublikowano

Ja? Ja mam z kim wyjść ... koledzy z klasy,gimnazjum,podstawówki,osiedla tylko fajnie by było spotkać się większą paczką :P No ale skoro nikt nie chce to przecież nie będę się prosił :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a w tym roku będzie spotkanie forumowiczów w budgoszczy???

Opublikowano

a w tym roku będzie spotkanie forumowiczów w budgoszczy???

Jak zorganizujesz to będzie :)

Opublikowano

ja nie zorganizune ale ja się pytam czy ktos będzie organizował spotkanie forumowiczów

Opublikowano

Dopiero co kończy się styczeń... Do sylwka wszystko może się zmienić więc i tak nie otrzymasz wiarygodnego info.

Opublikowano

ja nie zorganizune ale ja się pytam czy ktos będzie organizował spotkanie forumowiczów

Jesteś z Bydgoszczy ?

Opublikowano

"korsarz95" ja miszkam koło bydgoszczy ale jak byś organizował spotkanie to bym mógł przyjechac ale byś musiał podac date i godzine żebym sobie załatwił podwózkę

Opublikowano

Słownik sobie kup a nie na spotkanie się wybierasz.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mieszkam bliżej centrum teraz w Bydgoszczy więc na spotkanie będę jak najbardziej chętny :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Może panowie jakieś spotkanie ? :fireworks:

Opublikowano

nom ;) kiedy ?

najlepiej by było jak by każdy przyniusł ze soba jakies piro patrdy,małą wyrzutnie itd. i bysmy sobie po strzelali :D

Opublikowano

Ja muszę poszukać koło reala jakieś miejsce :P. To mój pierwszy sylwester tutaj.

Opublikowano

No Panowie, może i ja na to pisałbym się, początek grudnia? Ale przede wszystkim powiedzcie gdzie kiedy?

Opublikowano

Tak , może być początek grudnia.

Tylko gdzie ? Może Fordońskie górki ?

Opublikowano

To wszytsko ustalimy jak będzie innym pasować termin ;)

Opublikowano

No to panowie trzeba się ogarnąć i spotkac w jakimś ustronnym miejsu

:D Tak jak kolega wyżej każdy coś przynosi i jest fun ! :D

Opublikowano

7 Grudzień pasuje wam ?