Pirat_Dawid 0 Opublikowano 23 Listopada 2012 Jest to mój największy stuff jaki zamawiałem przez internet.Koszt to około 300 zł ,a były one zamawaiane na fajerwerkikorsarz oraz na bigfun.Mam tylko jedną kostkę : Mount Everest z jorge. Bardzo interesują mnie petardy i rakiety dlatego mam ich najwięcej.http://www.youtube.com/watch?v=Lqm0ysy4sqM Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 23 Listopada 2012 Za to wszstko co jest na tym filmiku dałeś 300zł ???? no nieważne jakieś kosteczki i pare lepszych rakiet byłoby git 3/5 Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 23 Listopada 2012 Widzę plusy i minusy w tym stuffie a więc:- Achtungi to jeden wielki błąd bo mógłbyś kupić za te pieniądze więcej i efekt byłby lepszy JC05/FP3 - Za 300zł była by zabawa i kilka fajnych kostek- Mało efektu na niebie+ Będziesz miał dużo zabawy i nie będziesz się nudziłNie bierz tego do serca bo to tylko moja opinia Życzę Ci dobrej zabawy Sylwestrowej Cytuj
Pirat_Dawid 0 Autor Opublikowano 23 Listopada 2012 No cóż postaram się na następny rok , zamówię więcej kostek . Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 23 Listopada 2012 Widzę plusy i minusy w tym stuffie a więc:- Achtungi to jeden wielki błąd bo mógłbyś kupić za te pieniądze więcej i efekt byłby lepszy JC05/FP3 :)/>- Za 300zł była by zabawa i kilka fajnych kostek- Mało efektu na niebie+ Będziesz miał dużo zabawy i nie będziesz się nudziłNie bierz tego do serca bo to tylko moja opinia :P/>Życzę Ci dobrej zabawy Sylwestrowej :)/> No zgadzam się tu w 100% Mogłeś wziąść więcej efektów swietlnych... Co prawda widziałęm tam pare rakietek/Cyroblitze/Diablo/ Mont Everst ale to i tak mało ale tak jak kolega wyżej. Dużo zabawy.Nie będziesz się nudził to pewne Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 24 Listopada 2012 Też lubię petardy i coś do zabawy ale 300 zł na tylko tyle to za dużo! Zrobiłeś błąd kupując te achtungi, biedronki i te china boller. Trzeba było wziąć wiecej fp3 lub fp3 small są bardziej opłacalne i lepszy huk. No ,ale co tam odpalisz wszystko w tym roku to za rok zobaczysz co się opłaca a co nie Podsumowując stuff niezły 7/10, fajnie że jest dużo całkiem innych artykułów różnych. Pozdrawiam! Cytuj
kendzior98 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zdecydowanie źle ułożony stuff. 300 zł za takie coś ????? Achtungów sie nie opłaca kupować a widze że masz tego w bród.Piszesz że to twój największy stuff, ja za 150 zł kupiłem na FM i mam tego 3x więcej. SerioDaję 2/5 Cytuj
Pirat_Dawid 0 Autor Opublikowano 24 Listopada 2012 Ja zapłaciłem na bigfun 203 zł , a na fk chyba 120 zł Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 27 Listopada 2012 Moim zdaniem źle ułożony stuff , za mało efektu jak na tą cenę. Dużo zabawy będziesz miał ale widzę tu kilka błędów tak jak wyżej napisali niepotrzebne achtungi , china boller. 3/5 Cytuj
show of fireworks 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 za taką kasę jest tego na prawdę mało ;/ Achtungi mogłeś sobie darować, bo są drogie a huk porównywalny, a nawet może być słabszy od FP3 Jakąś paczkę lepszych rakiet i ze 2 mniejsze kostki to wtedy było by miodzio porównaj sobie do mojego zeszłorocznego stuffu ja wydałem ok 350 zł oto on: http://pokazywarka.pl/zjxmcf/ Cytuj
Pirat_Dawid 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 Wczorajsze zakupy :http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/95cef8714b4bcbdf.html# Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi