0 Poki 17 Opublikowano 24 Listopada 2012 Jedyna propozycja końca:1. Festiwal na koniec naraz z kulkami.2. JW90 z kulkami na koniec. Cytuj
0 piter2599 5 Opublikowano 24 Listopada 2012 Jaka będzie przestrzeń czasowa między pkt. 1 a 2? Do tego jedno JW90 dałbym gdzieś w środku np. zaraz po Guliwerze. Cytuj
0 sokol 6 Autor Opublikowano 24 Listopada 2012 Jaka będzie przestrzeń czasowa między pkt. 1 a 2? Do tego jedno JW90 dałbym gdzieś w środku np. zaraz po Guliwerze. Zaraz jak skończy pkt 1 zaczyna się pkt2. Nie wiem chciałbym te 3x JW90 na raz odpalać. A co do kulek przy tych to nie jest zły pomysł. Cytuj
0 capensis 12 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zamień Blue Sky i Luty miejscami, dodaj Dream po Guliwerze.Zastanów sie jeszcze nad finałem bo tam można sporo pokombinować Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 26 Listopada 2012 Ja bym połączył Guliwera z Marsami. Nie raz już tak robiłem i efekt fajnyMARS GULIWER MARS \|/FINAŁ:JW90 x 3 odpalone w tym samym czasie i szelki Cytuj
Pytanie
sokol 6
Propowana kolejka na sylwestra, jakieś propozycje?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi