0 Korsarz96 17 Opublikowano 24 Listopada 2012 No a moze jakie masz fajerwerki ?? Bo podać tytuł piosenki to nie wszstko piosenka musi współgrać z wystrzeliwaniem wyrzutni Jeżrli masz Wyrzutnie szybkie to muzyka szybka jak wolne to muzyka klasyczna. Cytuj
0 JacuQM 122 Opublikowano 24 Listopada 2012 Polecam :http://www.youtube.com/watch?v=rRFl0udW5YsFajny pokaz będzie :)/> Jak się rozpoczyna każdy śmiech = 1 SS JacuQM hahah :D/> Cytuj
0 FITBest 0 Autor Opublikowano 25 Listopada 2012 Potrzebne mi są utwory aby potem do najlepszego dopasować odpowiednie fajerwerki Śmiechu Waldusia Kiepskiego nic nie zastąpi :0 hahah Cytuj
0 capensis 12 Opublikowano 25 Listopada 2012 Wszystko zależy od tego w jakiej muzyce gustujesz, co lubisz, w jakim wieku widownia, jaki budżet pokazu, jaki masz system (ile kanałów, jaka szybkość itp).Posłuchaj sobie na youtube Two Steps From Hell, Immediate Music, Future World Music, X-Ray Dog.To jest muzyka typowo pokazowa , tzw. ,,epicka" Jeżeli lubisz taki klimat to podaj informacje które wypisałem na początku posta, a coś dobierzemy.Jeżeli wolisz inny gatunek muzyczny to mów, mi osobiście podobają się pokazy robione pod mix epickiej, electrohouse , dubstepu , rocka i innych gatunków.I najważniejsze, czy będziesz miał SS, miny, bomby, wachlarze, strobo etc.Wszystko wypisz , to będzie dużo łatwiej ;)/>/> Cytuj
0 FITBest 0 Autor Opublikowano 26 Listopada 2012 Wielkie dzięki Cap za wyczerpującą odpowiedź. Przesłuchałem kilka i jestem już w 100% pewien, że znajdę coś odpowiedniego Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 26 Listopada 2012 Teraz tak jest, że nikt ci tytułu nie poda ale wykonawce jak najbardziej. Tak jak Cap napisał szukaj w epickich a jesli ci się już te utwory znudzą wtedy sięgaj do utworów które są na Topie. Cytuj
Pytanie
FITBest 0
Tak jak w temacie.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi