Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jedną wyrzutnie P7940 Sapporo- 458,00 zł
2. Niezły stuff złożony z wyrzutni, rakiet, art.róże itd.

Poco wydawać tyle kasy na jakąś pro wyrzutnie za 460zł
Za to można sobie kupić tyle wyrzutni za 10, 15 zł rakiet i wogóle... Nierozumiem takich ludzi co kupią sobie jedną kox wyrzutnie za 450zł, popatrzą se 2 minuty i do domu

Opublikowano

Osobiście stawiam na zabawę :)

Opublikowano

Ci co kupują wyrzutnie po 450zł to nie pierwszy lepszy gość z ulicy tylko wydaje mi się że to będzie osoba znająca się na sprzęcie pirotechnicznym i ta osoba wydaje kilka tysięcy na stuff to może sobie pozwolić na taką kostkę. A np. w moim przypadku wolę ilość bo lubię strzelać w dzień i w nocy np. rakietkami czy odpalać sobie jakieś wulkaniki. :)

Opublikowano

Ja generalnie lubie duże kostki (49-180sh i więcej), ale jakbym miał do wydania tylko 460 zł to chyba bym brał 2x 49sh (ok 320zł razem by wyszło), a za reszte mniejsze kostki i petardy

Opublikowano

Ja wybrał bym opcje 2 kupił bym tam np Songa i X-STARS.A za reszte małe kostki i zabawę ;)

Opublikowano

Nigdy nie kupiłem kostki za 450 zł. Kupuję zawsze max do 250-280 zł.

Na twoim miejscu kupił bym kilka małych, średnich i coś dobrego na finał

Opublikowano

ja bym kupił dwie duże kostki 49 strzałowe. Chyba najlepsze rozwiązanie. Chyba że jesteś dzieciakiem który lubi strzelać bączkami xD