Gość Wiktor Opublikowano 26 Listopada 2012 Witam.Chciałbym się dowiedzieć jaki zestaw sylwestrowy hestii najbardziej opłaca się kupić np: MAX XXL czy Super light of Europe.Z góry dzięki. Cytuj
0 MrArlo12 1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Jeżeli mam być szczery to żaden, lepiej zakupić coś z Jorge. Cytuj
0 MrArlo12 1 Opublikowano 26 Listopada 2012 A gdzie kupiłeś i za ile? Weź się wyrażaj po Polsku, bo nie rozumiem twojej wypowiedzi. Cytuj
0 kendzior98 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Chcesz teraz kupić czy przed Sylwkiem ?Bo jak przed sylwkiem to w biedronce będą jakieś fajne zestawy, wiem bo z roku na rok biedronka ulepsza swój asortyment a przecież powstaje tera tyle różnych rzeczy i hipermarkety to wykorzystują. Oczywiście w innych marketach też będą dobre zestawy ,ale biedronka ma swojego sprawdzonego i dobrego importera Jorge i ludzie chętne kupują. A swoją drogą kupuje w biedronce przez 4 lata i jeszcze sie nie zawiodłem A jak chcesz kupić teraz (niedługo) to popatrz na forum o różnych sklepach internetowych. Ja bym polecał fajerwerkimarket.pl i fireworld.pl Cytuj
0 Gość Wiktor Opublikowano 26 Listopada 2012 Weź się wyrażaj po Polsku, bo nie rozumiem twojej wypowiedzi. No np: w Tesco? Cytuj
0 capensis 12 Opublikowano 26 Listopada 2012 Najlepiej nie brać zestawów, tylko układać samemu. Cytuj
0 Gość Wiktor Opublikowano 26 Listopada 2012 Jaki jest najlepszy zestaw sylwestrowy Jorge ze strony fajerwerkimarket.pl Cytuj
0 Gość Wiktor Opublikowano 26 Listopada 2012 Wolisz jakość czy ilość i do jakieś kwoty ? Chodzi mi o jakość i tak do 100 zł. Cytuj
0 MrArlo12 1 Opublikowano 26 Listopada 2012 FIREWORKS SHOW A10 - z BFDISCOVERY - JA016 / JA048 FESTIVAL - FM Z FM te zestawy nie są jakościowo super, ale zrobisz jak uważasz bo nic ciekawego tam nie ma Cytuj
0 michal1123 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 z bigfun'a będzie mógł sobie dodatkowo wziąć zestaw promocyjny Cytuj
0 Bilon3 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Z FM też możesz zobie cos wybrać do 30 zł w gratisie. Cytuj
Pytanie
Gość Wiktor
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć jaki zestaw sylwestrowy hestii najbardziej opłaca się kupić np: MAX XXL czy Super light of Europe.
Z góry dzięki.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi