Gość michbog Opublikowano 27 Listopada 2012 Witam Chiałbym abyście ułożyli jakiś stuff za 150 zł. Fajerwerki najlepiej żeby były firmy hestii bo mój znajomy mamy sprzedaje włąsnie produkty z hestii i daje mi 5% zniżki.Z góry dzięki i nie piszcie że fajerwerki hestii nie opłaca się kupować. Cytuj
0 Gość michbog Opublikowano 27 Listopada 2012 A jak bym stawiał na zabawe to co byście mi doradzili do 160 zł max? Cytuj
0 domin839 2 Opublikowano 27 Listopada 2012 Odezwij się do użytkownika velibrum. On na pewno pomoże Ci ułożyć bardzo dobrze. Napisz mu PW lub gg itp... Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 27 Listopada 2012 Przykładowy zestaw za 160 pln uwzględniający duuuuuuużo zabawy, pojedynczego odpalania oraz trochę ładnych efektów "podniebnych" Pozdrawiam! Cytuj
Pytanie
Gość michbog
Witam Chiałbym abyście ułożyli jakiś stuff za 150 zł. Fajerwerki najlepiej żeby były firmy hestii bo mój znajomy mamy sprzedaje włąsnie produkty z hestii i daje mi 5% zniżki.
Z góry dzięki i nie piszcie że fajerwerki hestii nie opłaca się kupować.
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi