Witam Serdecznie ! Mam w planach zrobić mój pierwszy pokaz w życiu , niestety dosyc mały ponieważ środki pieniężne w moim wieku nie są zbyt duże.Ale nie po to zakładalem ten temat, mianowicie chodzi mi o wyrzutnie moze byc jedna konkretna badz dwie slabsze , cena nie moze przekraczac 50zł , dodam również ze zakupu dokonam na sklepbigfun.pl.Będę posiadał również wyrzutnie kątową NEW AGE , jakbyście mogli podajcie kolejność , lecz myślę że NEW AGE na finał odpalić.Konkretnie chodzi mi o wyrzutnie dynamiczną,im więcej strzałów tym ciekawie i co oczywiste najbardziej zależy mi nie na ilosci strzałów lecz na efektach.Z góry dziękuje za jakiekolwiek porady ! Pozdrawiam Serdecznie !
Pytanie
Milukssg 0
Witam Serdecznie !
Mam w planach zrobić mój pierwszy pokaz w życiu , niestety dosyc mały ponieważ środki pieniężne w moim wieku nie są zbyt duże.Ale nie po to zakładalem ten temat, mianowicie chodzi mi o wyrzutnie moze byc jedna konkretna badz dwie slabsze , cena nie moze przekraczac 50zł , dodam również ze zakupu dokonam na sklepbigfun.pl.Będę posiadał również wyrzutnie kątową NEW AGE , jakbyście mogli podajcie kolejność , lecz myślę że NEW AGE na finał odpalić.Konkretnie chodzi mi o wyrzutnie dynamiczną,im więcej strzałów tym ciekawie i co oczywiste najbardziej zależy mi nie na ilosci strzałów lecz na efektach.Z góry dziękuje za jakiekolwiek porady !
Pozdrawiam Serdecznie !
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi