Skocz do zawartości

[PiroFil] Mój stuff 2012/2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:fireworks:/>/> Tu będę dawał zdjęcia i filmy stuffu oraz przygotowania do sylwestra.

Film stuffu : :fireworks:/>/>

:fireworks:/>/>

Dałem ok 300 zł kupowałem u surexa

Opublikowano

No ja tam nie wiem ale jak dla mnie sporo przepłaciłeś 3 stówki ?? I praktycznie nic nie masz 3 wyrzutnie i pełono rzymskich ogni .... Jak dla mnie stuff słabiutki ... I nie wiem poco ci 50metrów lontu jak masz tylko 3 wyrzutnie i 10 rakiet ... No ale to już nie moja sprawa 4/10 :blush:/>

Opublikowano

Stuff średni na pewno nie dałeś ok 300zł tylko max 200zł :). Na lont bez sensownie wydałeś tyle kasy 6/10.

zapraszam do mnie

endriu123457

Opublikowano

Za 300zł byś miał dobre kostki, moździerz i rakiety, a do tego fajne duperele do zabawy. Jak dla mnie źle zagospodarowane pieniądze :(

Opublikowano

Tyle metrów lontu? :D/>/>

Jara Cie podpalanie samego lontu?

A tak już nie mówiąc nawiasem to stuff słaby ale nie najgorszy. Mogłeś zrobić zakupy u starych poczciwych sklepów internetowych, które proponują same znane marki: Jorge, Triplex, Kometa itp, a nie szukać jakiś dziwactw :)/> Stuff 4/10

Opublikowano

A tak już nie mówiąc nawiasem to stuff słaby ale nie najgorszy. Mogłeś zrobić zakupy u starych poczciwych sklepów internetowych, które proponują same znane marki: Jorge, Triplex, Kometa itp, a nie szukać jakiś dziwactw :)/>/> Stuff 4/10

Firma Surex, jest dobrym importerem ma dobre kostki, w ich sklepie znajdują się nie tylko ich produkty ale też produkty importerów takich jak np. Jorge, Pyromoravia. Więc proszę nie pisać tu, że ten sklep to jakieś "dziwactwo"...
Opublikowano

Stuff w sam sobie nie jest zły, ale za taki budżet można by było inaczej i lepiej się obkupić u konkurencji, ale pomimo tego stuff niezły. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Na pewno nie za 300zł te zakupy były robione :P/>

z 250zł max

Opublikowano

Fajny stuff, nie będę komentować ile wydałeś . Mi się podoba i ważne że tobie się podoba ;) . Mogłeś to mogłeś tamto no ale masz to i życzę dobrej zabawy :)