kendzior98 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Piszcie co u was w groszku było zeszłego roku i jak będzie dostępna gazetka to wstawiajcie U mnie w zeszłym roku były tylko jakieś zestawy i petardy. Może w tym roku coś się zmieni.Nie było jeszcze tego tematu. ! Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 29 Listopada 2012 Ja nawet nie wiem że taki sklep jest a mieszkam w dość sporym mieście Cytuj
kendzior98 0 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 Ja nawet nie wiem że taki sklep jest a mieszkam w dość sporym mieście :)/> no jest jest nie jest dużo tych sklepów ale ktoś może będzie wiedział Cytuj
PirotechnikReggae 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 To się chyba spóźniłeś i już prawie wszystko wykupili. A co do tematu u mnie rok temu w Groszku były min.RakietyParyż DakarVoo DooWszystkie rodzaje rakiet diaboloWyrzutnieByło ich wiele i w miarę tanie na pewno był u mnie Samuraj, Mars i Wenus. Z tego co wiem był nawet moździerz Ogólnie oferta firmy Jorge w przystępnych cenach o wiele niższych niż na bazarach. Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 29 Listopada 2012 Czy to chodzi o ten groszek ? http://www.groszek.com.pl/ Czy o jakiś inny, bo pierwsze słyszę, że sklep Groszek ma ofertę fajerwerków Cytuj
kendzior98 0 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 Czy to chodzi o ten groszek ? http://www.groszek.com.pl/ Czy o jakiś inny, bo pierwsze słyszę, że sklep Groszek ma ofertę fajerwerków :D/> tak chodzi mi o ten sklep, a co do fajerwerków zobacz post wyżej u kolegi Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 29 Listopada 2012 To zależy od sklepu czy co sprowadzi o ile w ogóle sprowadzi. U mnie nic nie było. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Poszedłem do pobliskiego groszka zobaczyć co mają, oferta piromaxa. Ceny z d*py. Cytuj
JumboPIRO 0 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Chyba sklepy groszek nie mają wszystkie tej samej oferty Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Nie wiem jak w innych ale w tym nie dość, że marna oferta to jeszcze drogo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi