TheFireWorksManiac 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Kiedyś były one bardzo popularne, teraz ucichło o nich z lekka, więc czy opłaca się je jeszcze kupować? Czy warte są obecnej ceny? Może lepiej zakupić cylindryki 1,75" SP, a może szelki 2" od MAXSEMa.?Czekam na Wasze odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 30 Listopada 2012 Szelki z SP 2" są znakomite wierm bo miałem. A jeżeli chodzim o szelki z maxsema też są dobre bo widziałem filmik na YouTube. Cylindry lecą na małą wysokość ale wtedy zdaje się że mają one wielki efekt. Także polecam oby dwa rozwiązania.endriu123457 Cytuj
0 show of fireworks 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Jeżeli chodzi o moją opinię to stwierdzam, że są beznadziejne! miałem je i efekty miały bardzo malutkie ;/ a tak wgl gdzie dostać można szelki od maxsem'a? bo na stronie maxsem nie ma Cytuj
0 TheFireWorksManiac 0 Autor Opublikowano 30 Listopada 2012 Jak nie ma? http://www.maxsem.pl/produkt/artillery-shells-2/107 <~~~ masz link.JacuQM jak byś był taki miły to daj linka Cytuj
Pytanie
TheFireWorksManiac 0
Kiedyś były one bardzo popularne, teraz ucichło o nich z lekka, więc czy opłaca się je jeszcze kupować? Czy warte są obecnej ceny? Może lepiej zakupić cylindryki 1,75" SP, a może szelki 2" od MAXSEMa.?
Czekam na Wasze odpowiedzi.
Pozdrawiam.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi