WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Ładnie Ja kocham petardy i art. różne, ale rakiety i kostki też nie są złe dycha !50-ty post Cytuj
przecinak1986 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Fajny stuffik mozna wiedziec gdzie robiłeś zakupy? Cytuj
MarcePAN 0 Autor Opublikowano 30 Listopada 2012 Fajny stuffik :)/> mozna wiedziec gdzie robiłeś zakupy? :)/> bigfun,taniefajerwerki,fajerwerki-korsarz,maxsem Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Są tacy userzy, których stuffu to aż grzech nie zobaczyć. Ty moim zdaniem do takich należysz. Od paru lat zauważam, że wśród twoich zakupów panuje ład i porządek a każdy produkt to przemyślany zakup. Barwo !! Cytuj
MarcePAN 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 Bardzo ładne :)/> 10/10 a można wiedzieć ile wydałeś ? ok. 760zł Są tacy userzy, których stuffu to aż grzech nie zobaczyć. Ty moim zdaniem do takich należysz. Od paru lat zauważam, że wśród twoich zakupów panuje ład i porządek a każdy produkt to przemyślany zakup. Barwo !! :P/> Miło, że to dostrzegłeś Cytuj
seba435 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Stuff superowy Widzę że mieszkasz gdzieś na Dolnośląsku ew. Zielona Góra Bo te Fajerwerki @Up są z Lidla . A że to Pyroco to tylko w niektórych lidlach jest Tak nagmatwałem Cytuj
MarcePAN 0 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 Amatorski Pokaz Sylwestrowy 2012/2013 http://youtu.be/98RpvdN19DE W tym roku wyszedł fajny, dynamiczny pokaz, kikla wyrzutni zaczęło strzelać trochę za wcześnie bo zapaliły się kartony, żaden lont nie zagasł i to mnie bardzo cieszy. Pokaz zrobil duże wrażenie na publice, a szczególnie finał który wyszedł mi dokładnie tak jak chciałem. Wkrzyło mnie jednak to, że kamera bardzo często zamazywała mi obraz przez co 2" szelki(2x3 kule) i kilka naprawde fajnych rakiet wyszło fatalnie. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Pokaz można zaliczyć do udanych Finał też przemyślany z głową i wszystko tak jak pewnie zaplanowałeś bo nie było żadnego potknięcia. Kolejny będzie jeszcze lepszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi