Skocz do zawartości
  • 0

2520/TXB206

mrianura

Pytanie

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

No to dziwne w takim razie, że na oficjalnym koncie triplex'u widnieje taki filmik

http://www.youtube.com/watch?v=b2A3QRCOVXU,

Velibrum może istnieją 2 wersje? Sam już nie wiem rok temu też ktoś pisał, że wyrzutnia ma nowy efekt, ale ja miałem taki sam jak na filmiku.

• 0
Opublikowano

Są i takie i takie wersje jak widać. Ja odpalałem i wersję z etykietką Brilliant Fireworks i nalepką Triplexową jak i te, z całą etykietkę od Triplexa i obie wersje znacząco się od siebie różniły.

• 0
Opublikowano

to juz nie wiem czy ja kupic czy nie .. jeni mowie ze to ta sama inni ze nie ;D

• 0
Opublikowano

Weź BC2520 i dobrze będzie.

• 0
Opublikowano

tak ale na bigfunie nie ma BC2520

• 0
Opublikowano

Nie słuchaj tych co mówią, że to to samo, bo to inna kostka! Wystarczy spojrzeć na filmy...

• 0
Opublikowano

Ale co daje zdjecie stuffu, albo branie z konkretnego sklepu? Też zamówiłem tą z fajerwerki-net, a efekt poznam jak paczka dojdzie. Jak nie masz pewności to nie bierz. Pamiętaj jednak, że fajerwerki właśnie niepewnością się cechują i często warto zaryzykować dla niespodzianki.