#STUF# 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Witam będą to moje pierwsze zakupy na tym forum .W tym roku przewiduję skromny stuffik ale coś tam będzie .Obecnie w dostawie :ARTILLERY SHELLS SP0003Perfect R20072ZESTAW PROMOCYJNY 50+ ( numer 1) W domu mam jakieś pierdułki typu kamikadze , FP3, jakieś bączki itp. Cytuj
Bebzon 2 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Tak z ciekwości wolisz iść pod zabawę czy bardzie w pokaz? Cytuj
#STUF# 0 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 Tak z ciekwości wolisz iść pod zabawę czy bardzie w pokaz? raczej w zabawę ale zamierzam dokupić jeszcze z 5 wyrzytni i jakieś art.różne Cytuj
#STUF# 0 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Sorry za jakość ale robione telefonem (oczywiście to nie wszystko zamierzam dokupić jeszcze trochę stuffu PS:Nie ma tu wyrzutni Macrocosmos III bo już wystrzeliłem tak samo jak i bączki itp. Edytowane 12 Grudnia 2012 przez #STUF# Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi