Skocz do zawartości
  • 0

Jaki moździerz.

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam otóż chciałem się zapytać jaki moździerz wybrać do 30 zł ze stronki www.sklepbigfun.pl
Proszę o wyrozumiałe odpowiedzi i naprawdę z chęcią przyjmę każdą odp .
Jeszcze raz proszę abyście mi doradzili jaki moździerz do 30 zł ...

Edytowane przez JMJ Pirfotechnics
Ortografia!!!

24 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

TXC434

• 0
Opublikowano

TXC434

Ale ja chciałbym 12 szelek lub 10 ;)
  • 0
Opublikowano

R0009-12 lub SP0003

• 0
Opublikowano

TXB546-Z nie jest warty swojej ceny, efekty bardzo małe i słabe.

• 0
Opublikowano

TXB546-Z nie jest warty swojej ceny, efekty bardzo małe i słabe.

Nie zgadzam się z tobą kolego. Miałem ten moździerz rok temu. Dla porównani kolega miotał szelkami z biedry oraz SP008. Triplexowski okazał się najlepszy. Polecam go z całego serca.
  • 0
Opublikowano

Nikt nie chwali R0009-12 - odpaliłem jedną szeleczkę i super efekty. SP0003 Jest super i polecam coś z tych dwóch :)

• 0
Opublikowano

To już nie wiem który czy R0009-12 czy ten SP0003-12 ?

• 0
Opublikowano

Raczej SP0003-12 . Wg mnie ma fajniejsze efekty :D Pozdro ;p

• 0
Opublikowano

Raczej SP0003-12 . Wg mnie ma fajniejsze efekty :D/> Pozdro ;p

A możesz podać linki do tego SP0003-12 i do R0009-12 ?
Ps. Linki do tego jak strzelają .
  • 0
Opublikowano

Triplexowski tak naprawdę nie został przez nikogo przetestowany, dlatego takie ocenianie jest bezpodstawne...

• 0
Opublikowano
Triplexowski tak naprawdę nie został przez nikogo przetestowany, dlatego takie ocenianie jest bezpodstawne...

Ja bym polecił TXB546-Z , Sam w tego rocznym stuffie go mam a wybrałem go z tego względu że ma kaliber 1,75 i na filmikach spisuję się całkiem ładnie :P
  • 0
Opublikowano

Ja bym polecił TXB546-Z , Sam w tego rocznym stuffie go mam a wybrałem go z tego względu że ma kaliber 1,75 i na filmikach spisuję się całkiem ładnie :P/>

Miałem w tamtym roku i mi się niestety nie spodobał. Tak jak już wspomniałem wcześniej dla mnie efekty bardzo małe i słabe.
  • 0
Opublikowano

Czyli jaki wkońcu kupić?

• 0
Opublikowano

To trudno ja mojego jeszcze nie testowałem ale weź

SP0003-12

• 0
Opublikowano

Ja bym zabrał albo Magic Sky albo SP0003.

endriu123457

• 0
Opublikowano

Gdyby był to mógłbyś wziąć SP0008 ale go nie ma... więc najlepszym rozwiązaniem będzie SP0003

• 0
Opublikowano

Gdybym brał dla siebie, to zastanawiałbym się między R0009-12 a TXC434 (To Ci z większej ilości słabych szelek, jak tutaj , za dobrą cene możesz mieć ładunki 2"!)

A tak jeżeli można spytać, dlaczego tylko z bigfunu?
na taniefajerwerki.pl masz bardzo dobry i sprawdzony moździerz Maxsema za 27zł...

• 0
Gość Dawidek
Opublikowano

a co powiecie na temat TXB383

• 0
Opublikowano (edytowane)

Ale mnie wszyscy zmyliliście już nie wiem jaki kupić. A ten z Maxsema jest dobry? A jak z bigfuna to wezmę SP0003-12
Mi zależy bardziej na zabawie (żeby było więcej), a nie na nie wiadomo jakich efektach...

A i jak bym chciał tego z Maxsema to wydałbym 57 zł z przesyłką a na Bigfun'ie zamawiam większość fajerwerków i dlatego tam byłoby mi wygodniej.

Mod: Pisz czytelnie i sprawdzaj napisany post! Używaj interpunkcji! JMJ

Edytowane przez JMJ Pirfotechnics
Nieczytelność
  • 0
Opublikowano

To zależy czy stawiasz na ilość czy na efekt :D
Efekt- Magic Sky - 31zł
Ilość - Magnum JW47 - 12kul 28zł / R0009-12 ARTILLERY SHELLS 26zł

• 0
Gość dawid
Opublikowano

a co powiecie na temat TXB383

• 0
Opublikowano

Zakup SP0003, za tą cene nie znajdziesz lepszego moździerza. Miałem przyjemność testować niejeden i SP0003 wielkoscią efektów zwycięża rywali z tego rpzedziału cenowego.