JacuQM 122 Opublikowano 9 Maja 2013 Dokładnie 49sh od Komety + 49sh od Jorga ( uzupełnić magazyn ) + proponuje 25sh FUN Arka. JacuQM Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 10 Maja 2013 A ja bardziej w stronę Triplexa chciałem iść... Jorge oczywiście też, chociaż bardziej skłaniałem się ku Triplowi, bo asortyment jest większy niż Jorga i jakiegoś innego importera razem wziętych. Dziękuję za propozycje. Póki co zaczyna się sezon pokazowy, działamy na bieżąco z pokazami, detal funkcjonuje w razie konieczności Druga połowa roku będzie jak najbardziej obfitować w nowości. Pozdrawiam! Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 12 Maja 2013 Przecież pisze że w drugiej poł/roku np: Póki co sklep nie będzie uzupełniany, następne dostawy przewiduję w drugiej połowie roku, jednakże jeżeli ktoś jest zainteresowany jakimiś konkretnymi kostkami pakowanymi po 1/1, 1/2, 1/4 za zapraszam - zaoferuję najlepszą cenę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi