Skocz do zawartości

[DecybeL] Stuff 2012/2013 Film stuffu!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stuff ładnie dobrany, oprócz tej paki china bollerów. Więcej będziesz miał syfu na chodniku niż zabawy...

Opublikowano
  W dniu 5.12.2012 o 17:37, MajsterD12 napisał(a):

Stuff ładnie dobrany, oprócz tej paki china bollerów. Więcej będziesz miał syfu na chodniku niż zabawy...

Czy ja wiem China Bollery bardzo fajne do zabawy za niską cenę :)/>
Jeśli chodzi o stuff :
Bardzo fajny !!! Jest tego sporo... niemożna powiedzieć . Dużo małych kosteczek i także konkrety (Kreta na zakończenie). 10/10 !!!! Będziesz miał SPOORO zabawy :P/> Robisz pokaz czy osobno ? :D/>
2.Ile dałeś ?
3.Gdzie kupowałeś ? Jeżeli można zapytać :D
Opublikowano

1. Tak robię pokaz:)
2.na koncu filmu pisze 1050zł
3.wszystko na bigfunie :)

Opublikowano

No to czekam na filmik z pokazu :D Zamiast JR8 mogłeś wziąć Perfecty :D

Opublikowano

Hmm brakuje mi tu czegoś mocniejszego w układzie I. Zamiast Krety i New Age mogłeś kupić jakaś 49-szotówke, ale to zależny od gustu. Bije po oczach ta wielka paka Kellerowskiego badziewia .. Wielki + za kostki Arki oraz Painting Sky. Masz najlepsze moździerze <2". Ogólnie stuff bardzo dobrze ułożony bogaty w sprawdzone, efektowne torty. Życzę udanego sylwestra i Wesołych Świąt !! ;)

Opublikowano

Bardzo dobry stuff duża ilość dobrych kostek + widzę 2" bomby i duża ilość art różnych. Zapewne wyjdzie wspaniały pokaz, publiczność pewno będzie zachwycona. Pozdrawiam i zapraszam do mnie.

endriu123457

Opublikowano

Piękny stuff , niczego nie brakuje :) 10/10

Opublikowano

Super ! 10/10

Opublikowano

Nie ma opcji żebyś miał nieudanego sylwestra :) 6/6

Opublikowano

Widać , że wariat w pozytywnym znaczeniu :) Po stuffie widać będzie MOC

Opublikowano

No film trochę lepszy :D Naprawdę spooro zabawy :D