Niedawno robiąc porzadki w swojej chacie (za kaloryferem) znalazłem szelke od moździerza z biedry. Czekałem tylko na stosowną chwilę, a kiedy nadeszła wzięłem moździerza oraz swojego kumpla za łeb ^^ i pojechalismy ja odpalic. Niestety lont nie wyrażał chęci prawidłowego spalenia nic sobie nie robił, ze sie brzydko na niego wyrażamy ...Jeżeli tylko zabieraliśmy od niego zapalniczkę gasł. Co zrobic z tą szelką? Kupno lontu chyba odpada, bo na tym ekhm...zakuprzu nic nie ma. Podsuńcie mi jakiś pomysł na odpalenie szeleczki z górki thx
Pytanie
lukaszon 0
Niedawno robiąc porzadki w swojej chacie (za kaloryferem) znalazłem szelke od moździerza z biedry. Czekałem tylko na stosowną chwilę, a kiedy nadeszła wzięłem moździerza oraz swojego kumpla za łeb ^^ i pojechalismy ja odpalic. Niestety lont nie wyrażał chęci prawidłowego spalenia nic sobie nie robił, ze sie brzydko na niego wyrażamy ...Jeżeli tylko zabieraliśmy od niego zapalniczkę gasł. Co zrobic z tą szelką? Kupno lontu chyba odpada, bo na tym ekhm...zakuprzu nic nie ma. Podsuńcie mi jakiś pomysł na odpalenie szeleczki
z górki thx
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi