Kaszero 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jakieś 10 minut temu złożyłem zamówienie na fireworld.pl, petardowy-stuff składał mi velibrum za co bardzo mu dziękuję.Tutaj fotka zamówienia, jak przyjedzie paczka postaram się cyknąć jakieś fotki chociaż telefonem. Czemu same petardy? Podzieliłem się z kumplem - ja kupuję petardy, on kupuje rakiety, wyrzutnie i moździerze. Pozdrawiam. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Będzie dużo fajnej zabawy :)/> I więcej % szansy że łapy pourywa Cytuj
Kaszero 0 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2012 I więcej % szansy że łapy pourywa Dlaczego? W sumie, co bym nie kupił mogłoby mi się coś stać.. Cytuj
Kaszero 0 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2012 I o to chodzi - zabawa 10/10 ;> Dokładnie.Dzięki za oceny i czekam na więcej. ;3 Cytuj
Kaszero 0 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2012 daj fote. Fajerwerki nie są u mnie, w innym domu - fotkę zrobię jak będę w nim. ;> Cytuj
Bilon3 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Kaszero napisał: ''Fajerwerki nie są u mnie, w innym domu - fotkę zrobię jak będę w nim.'' Cytuj
CsClub 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 hehe to sie nazywa dzielenie wystrzałowym sylwestrem z kumplem Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 12 Grudnia 2012 I więcej % szansy że łapy pourywa Chyba za rzadko odpalasz petardy skoro masz takie zdanie Oczywiście zgodzę się z tobą , ale nie przesadzajmy zabawa musi być ! Co do stuffu to bardzo dobrze dobrane petardy nie ma to jak Sylwester z kumplem 5/5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi