wiitekkk111 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Wyrzutnie :hawana p7550nile p7063 szaman sm2107sky buster txb605mars jw07saturn jw01saturn k1130c12fantazja jf06lily magnolia jw4057ballet jw11ninja jf11macro cosmos 3yellow peony txb820rpa p7226orient jw4072dream day p7056luanda p7303babel sm9880hi-tec sm9881bora-bora sm2116herkules p7033lampa alladyna jf07mars p7090wenus p7089Petardy:korsarz p1204corsair ko204flash pellets jf66świetliki p0001aexplosive 1 ex1osa p0001dpoleczka k0225żuki p0003żuki p0003apetarda k0203-3snbig corsair jc04Rakiety: rubin 18 p8072tornado jr09Na razie to wszystko , na pewno kupię jeszcze petardy oraz rakiety , no i może jakieś wyrzutnie oczywiście z biedronki i lidla . Za wszystko dałem 490 zł .@MOD- dodawanie wytłumaczeń nic tu nie da Edytowane 6 Grudnia 2012 przez JMJ Pirfotechnics Niepoprawna nazwa tematu, nieczytelna forma posta. Użytkownik powinien się wstydzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Przy takim budżecie żadnej porządnej kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiitekkk111 0 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 W tym roku stawiałem tylko na zabawę i ilość ! Oczywiście żadnego fajnego pokazu nie zrobię z tego , ale co tam . W tym roku ZABAWA .:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 W połowie ci się znudzi i pomyślisz sobie czemu nie mam czegoś większego. Sąsiedzi mają lepsze efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiitekkk111 0 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Damy radę ! Jeszcze markety zostały kupię z 2 porządne wyrzutnie i myślę , żE BĘDZIE OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Damy radę ! Jeszcze markety zostały :P/> kupię z 2 porządne wyrzutnie i myślę , żE BĘDZIE OK W marketach nie kupisz nic godnego uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 W marketach nie kupisz nic godnego uwagi :)/> Tu bym się akurat nie zgodził z tobą Cooli rok temu Lidl wypuścił w ofertę jw42 za 75zł i jeszcze chyba Pyton był . To jest praktycznie najniższa cena jaką widziałem.A co do stuffu to dobry tylko zamiast tylu małych badzie powinieneś coś 30mm zabraćendriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Tu bym się akurat nie zgodził z tobą Cooli rok temu Lidl wypuścił w ofertę jw42 za 75zł i jeszcze chyba Pyton był . To jest praktycznie najniższa cena jaką widziałem.A co do stuffu to dobry tylko zamiast tylu małych badzie powinieneś coś 30mm zabraćendriu123457 I to są kostki godne uwagi dla ciebie? Bo nie chodzi o cenę tylko o efekt jaki ma. Gościu napisał o 2 konkretnych kostkach. To nie oznacza tanie tylko chodziło o efekt. Czytaj ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiitekkk111 0 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ok , może trochę przesadziłem z tymi małymi wyrzutniami : d a odnośnie wyrzutni z marketów to mi się wydaje , że jeszcze bardziej się opłaca niż z internetu . Mniejszy wybór , ale za to cena do jakości w sam raz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jest ok, lecz ja o wiele inaczej zainwestował bym te pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiitekkk111 0 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jestem ciekawy jak napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ok , może trochę przesadziłem z tymi małymi wyrzutniami : d a odnośnie wyrzutni z marketów to mi się wydaje , że jeszcze bardziej się opłaca niż z internetu . Mniejszy wybór , ale za to cena do jakości w sam raz . Twoim zdaniem bardziej się opłaca kupować w marketach niż przez neta? Jesteś chyba pierwszą osobą z taką opinią... W marketach jest mały wybór, produkty są kiepskiej jakości, ceny są kilkukrotnie wyższe niż w przypadku sklepów internetowych. Nie i nie ma takiego komfortu. Bardzo dziwne zdanie.Co do stuffu, to zgadzam się, że te pieniądze można było lepiej zainwestować. Znudzi ci się po jakimś czasie i będzie ci brakować mocnego uderzenia o północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiitekkk111 0 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ok to proszę wybierzcie mi jakieś z 2 lub 3 wyrzutnie na finał tak do 200 zł max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilon3 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 JW39TXB592P7450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pampi123 1 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgodzę się z innymi , brakuje tu czegoś większego przy takim budżecie zupełnie inaczej bym kupował. 4/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiitekkk111 0 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Spokojnie ! jeszcze przed świętami przyjdzie paka z big - fun , napewno znajdzie się jw90 itp. Zdjęcie stuffu wstawie jak już będę miał wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiitekkk111 0 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zamówienie złożone na big fun . Uff zdążyłem , gdyż promocja tylko do dziś do godziny 12. Zamówiłam do zabawy cyrkowce ,fp3 dwie wyrzutnie z komety zapomniałem nazwy . Zdjęcia dodam jak będę miał laptopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi