Damian26 2 Opublikowano 7 Grudnia 2012 witam jaki byście polecili mi zestaw rakiet?Zastanawiam się nad Big whale 5 lub Festival. Cytuj
0 Korsarz96 17 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Nostromo / Perfect / Voo Doo / JR8 / Exclusive Colletion JR25 / Big Whale 6 / Nie wiem czy chodzi ci o ilość czy o efekt napisz dokładnie Cytuj
0 Bilon3 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ile masz na wydanie na rakiety ? Chcesz konkretnie z jakiegoś sklepu ? Cytuj
0 Bilon3 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Na rakiety chce przeznaczyć około 60-80 zł. z jakiegoś konkretnego sklepu ? Cytuj
0 damian7878 98 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ja bym wziął Big whale 5,właśnie dziś przyszła do mnie paczka i mam ten zestaw w swoim stuffie Cytuj
0 Damian26 2 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 Właśnie te rakeity Big whale 5 mnie bardzo mocno interesują ale w sklepie nie ma ich tylko jest FESTIVAL.A chce kupić w sklepie http://arssion.pl/ bo jest tam świąteczna promocja do 30% rabatu:) Cytuj
Pytanie
Damian26 2
witam jaki byście polecili mi zestaw rakiet?
Zastanawiam się nad Big whale 5 lub Festival.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi