?odzianin 2 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Tak jak w temacie wybieram sie na rynek i nie chcę za 50zł kupić gówna. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Łodzianin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Tego raczej się nie da sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Da się, Pan sprzedawca odpali mu cały kupiony stuff przed sklepem buahahaahahah Temat tak głupi, że aż się płakać chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 hahahahahahahhaaha! Chcesz kupować na bazarku?! Weź wyjdź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Nie kupuje się nic na bazarkach, bo przepłacasz kilkukrotnie, a do tego dochodzi, że towar może być zamoknięty lub kiepskiej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiitekkk111 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Tak jak mówicie ! Niezapomne nigdy jak mój ojciec kupił na bazarku wyrzutnie uran za uwaga ! 65 zł . Odradzam , lepiej kupuj w marketach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TPS 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 To jest tzw.kupywanie w ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Temat tak głupi, że aż się płakać chce. :)/> Dlatego zamykam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
?odzianin 2
Tak jak w temacie wybieram sie na rynek i nie chcę za 50zł kupić gówna. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Łodzianin
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi