Poki 17 Opublikowano 8 Grudnia 2012 W tym roku symboliczne zakupy, które przede wszystkim miały na celu uzupełnienie zapasów zabawek przed i wczesnosylwestrowych. Jak część z was wie, w zeszłym roku przegrałem z pogodą i z wielką irytacją zakopałem w szafi wszystkie większe kostki. W tym roku kostki dziele na min. 2 dni 30.12 i 01.01. W inne dni będzie strzelanie dla frajdy pod wpływem impulsu. Całość udokumentuję jak porozkładam, narazie mam to co zamówione było przed tygodniem na tf.pl i f-n.pl. Zielona puszka po prawej to dym, to samo 3 kolorowe walce na smallach. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 8 Grudnia 2012 No jak na razie jesteś numer 1 pod względem tytułu Tematu No czekamy na dalsze zdjęcia Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Bardzo fajne rozpoczęcie jest wszystkiego po trochu Czekam na resztę Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zakupy bardzo dobre. Widzę że też skusiłeś się na Gold Nagoję . Dobry wybór rzeczy do zabawy, będziesz miał co robić, kostki bardzo wyważone i ciekawe.Czekam na resztę, to ocenię cały stuff. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Poki jak zwykle postarał się o kreatywną nazwę tematu. Szefowie będą szefować =)Golden Nagoja robi się powoli klasykiem na forum. Zastanawiam się czy dołączy do legend pokroju FP3 i JW90, przy których nie trzeba podawać nazwy, a i tak każdy wie o co chodzi. Do większości baterii, które masz, są już video na YouTubie, ale nie jestem pewien, czy są filmiki tych wszystkich dymów. Zastanawiam się co zrobiłeś z kostkami z poprzedniego Sylwestra o których napisałeś. Odpaliłeś w ciągu roku, czy zostawiałeś je na Sylwka? Cytuj
capensis 12 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Poki, no no bardzo fajnie sie zapowiada :)Sporo zabawy , ale i oko będzie czym nacieszyć .Mam nadzieje że jakieś kostki z zeszłego roku Ci zostały, zeby w godzinę zero zrobić BOOOOOOOOOM... Cytuj
FITBest 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Gold Nagoję wygrałem 2 lata temu w konkursie Komety i muszę przyznać szczerze, że robi duże wrażenie na żywo Cytuj
Poki 17 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zastanawiam się co zrobiłeś z kostkami z poprzedniego Sylwestra o których napisałeś. Odpaliłeś w ciągu roku, czy zostawiałeś je na Sylwka? Zostawiłem na tego Sylwestra. Powód jest może i banalny, ale lubię oglądać fajerwerki przez cały rok, natomiast strzelać tylko w tym jedynym okresie. Może nie jestem przez to prawdziwym fanem pirotechniki dla niektórych "całorocznych", ale forma oczekiwania na wkońcu upragniony moment dodaje mi sporo przyjemności. W tym wypadku ze strzelania. Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Masz racje trzeba odczekać pewien okres aby mieć tą radochę Cytuj
Poki 17 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 Mamy święta, wszystko co chiałem mam już skompletowane. Dużo tego nie było, bo pozostałości było pełno. Podczas wczorajszego wyciagania kostek znalazłem dodatkowe artykuły jak np. dymy czy txp859, a nawet opaski zaciskowe i lont. Całościowo jak i ostatecznie na ten rok moje zabawki prezentują się tak::xmas_w00t:/> Usmiech!W tym roku nie ma mowy o pozostałościach!! Zabawa fajerwerkowa trwa, reguluje ją pogoda i nastrój. Plan zakłada strzelanie 30.12 oraz 01.01. Podczas tych 2 terminów przewiduję wystrzelenie kostek od 36sh wzwyż. Czy dołączą do tego jeszcze mniejsze baterie, zależy jedynie od eksploatacji stuffu we wcześniejszych dniach. Artykuły różne nie zaliczają się do elementów pokazowych i sa jedynie dla zabawy. Pozdrawiam Bartka, który ma problem z 120kg w towarze!:xmas_biggrin:/> Czas zabrać się za karabinek! Nie wymiękajcie jak w ubiegłym roku, bo jak narazie widzę temat usnął jak miś na zimę. Liczy się chęć zabawa z domieszką rywalizacji. Uprzedzajac pytania, nie będę miał wielkiego karabinu. Symbolika dzięki koncepcji, tak sobie wymyśliłem - karabinek 20x13. Cytuj
Bilon3 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Konkretne kostki :xmas_biggrin::xmas_biggrin::xmas_biggrin: Cytuj
capensis 12 Opublikowano 25 Grudnia 2012 No Poki, Piękny stuff!!! Oddałbyś jedną JW413 , bo potrzebuje xD Cytuj
Poki 17 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 No Poki, Piękny stuff!!! Oddałbyś jedną JW413 , bo potrzebuje xD Jasne! Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Piękny stuff,4/5 stuffu to konkrety ,zabawy też nie zabrakło,brakuje jednak jakiś rakietek.Koniecznie nagraj efekty.!Życzę udanego sylwestra! Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 30 Grudnia 2012 No ładnie. To co lubie czyli duże kostki. 3x JW408 :christmasexclaim: Nic tylko pozazdrościć Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ładne kostki, będziesz miał sporo zabawy Udanego Sylwestra ! Cytuj
Poki 17 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 Film z małego strzelania - 2 min. - 5 kostek w kolejności: P2117-JW06-P7236-JW08-TXB220http://www.youtube.com/watch?v=x1QFOcL0d7Q&feature=youtu.be Karabinek 20x13 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi