MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Takie zachowanie jakie prezentują, po prostu przeraża to nie jest normalne co oni robią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dostałem właśnie cynk od Cooliego, że nasi przyjaciele z fire.net znowu się pojawili w gromie (4 osoby). Wszystkie nasze przypuszczenia się zgodziły. Dobrze, że tym razem w kulki nie lecieli i nie próbowali ponownie podawać się za osoby z naszego forum. Cooli opowie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ehhh no nie znowu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 To już zaczyna robić się żenujące , szkoda mi tego gównian*** forum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 No byli byli Pecha do mnie mają. Ale pewnie zaraz pojawi się tekst że Firemen w górach na nartach szosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ja tam odwiedzam Groma, robię dobre zakupy. Jestem z nimi w dobrym kontakcie. Co mi potrzeba więcej? Po co zamawiać przez Internet, jeśli w okolicy mam taką hurtownię ? Co prawda duża marża, ale zawsze coś... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 No może i byli i co z tego? Bo nie bardzo rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 No może i byli i co z tego? Bo nie bardzo rozumiem... Bo nie napisaliśmy wszystkiego by znowu nie rozpoczynać tej dyskusji. Mogę tylko powiedzieć, że wszystko się potwierdziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ale po co to wszystko winny się tłumaczy. Ja nie odczuwam winy, nie mam nic do zarzucenia. Z nikim nie byłem poza forum. Tyle w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ja tam odwiedzam Groma, robię dobre zakupy. Jestem z nimi w dobrym kontakcie. Co mi potrzeba więcej? Po co zamawiać przez Internet, jeśli w okolicy mam taką hurtownię ? Co prawda duża marża, ale zawsze coś... Pozdrawiam. Ty jesteś Firemen?Nikt nie ma nic do ciebie że tam robisz zakupy bo każdy tam robi i nikt nikomu nie zabrania. NIe znasz tematu więc po co zabierasz głos?Zedytował pierwsze posty i faktycznie już nie wiadomo co było na samym początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Nie, Krystianka znam to nie Fireman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ja byłem z "ekipą" swoich kolegów. Podałem się na "forum", ale znamy się z tymi panami od dłuższego czasu to dał nam po cenach hurtowych ze zniżką, więc tyle tylko w tym temacie. Bynajmniej może były 4 osoby i tak można pozostawić to w pozycji aktualnej..., więc to o nas chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ja byłem z "ekipą" swoich kolegów. Podałem się na "forum", ale znamy się z tymi panami od dłuższego czasu to dał nam po cenach hurtowych ze zniżką, więc tyle tylko w tym temacie. Bynajmniej może były 4 osoby i tak można pozostawić to w pozycji aktualnej..., więc to o nas chodziło. ile zniżki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi